Ne miruje

Mirela ima ogledanega novega

R.T.
11. 8. 2017, 09.55
Posodobljeno: 11. 8. 2017, 11.11
Deli članek:

Po zmagi v slovenski ediciji resničnostnega šova Big Brother in udeležbe v srbskih Parovih, ki jih je zapustila tik pred finalom, Mirela napoveduje nov podvig.

Facebook
Mirela Lapanović gre na zmago.

Mirela Lapanović se bo, kot je mogoče prebrati na njenem facebooku, udeležila novega resničnostnega šova. Imenuje se Zadruga.

Ob najavi so nekateri njeni sledilci izrazili skrb. »Dokler niste sami šli čez šov in dojeli vse, kar tiče realityja … To ni tisto, kar vidite! Je popolnoma druga slika, ljudje,« je zapisala Novomeščanka in nadaljevala, da gre za psihološki eksperiment, ki ga zunanji opazovalci ne morejo razumeti. »A eni smo preprosto rojeni za kamere in jaz imam to rada. Vsak si služi kruh na svoj način, kljub vsemu slabemu sem jaz mnogo pridobila iz vsega skupaj, ojačala sem in dobila zajeten kup denarja.« In: »Ene mame delajo po osem ur in so njihovi otročki osamljeni, druge služimo kruh v realityju. Jaz nikoli ne gledam, kaj drugi počnejo, le svoj lajf. Napake vsi delamo v šovu, vsi! A tokrat sem single in to, da se ne bom zatreskala, ne bom rekla … Še vsakič je bilo tako!«

Projekt naj bi bil najdražji in produkcijsko najzahtevnejši resničnosti šov ne le na Balkanu, ampak tudi na svetu

Celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Balkanski estradniki

V Zadrugi se naj bi pojavila kopica balkanskih estradnikov. O samem šovu je sicer znanega bolj malo. Šlo naj bi za na tem prostoru še nikoli prej viden televizijski format. Projekt naj bi bil najdražji in produkcijsko najzahtevnejši resničnosti šov ne le na Balkanu, ampak tudi na svetu, poroča spletni portal Srbija Danas. Pri ustvarjanju naj bi sodelovali celo hollywoodski strokovnjaki. Tekmovalci bodo nameščeni v »cono« s 24 prostori, ki se bodo razprostirali na treh hektarjih površine. Snemalo jih bo 140 kamer in osem dronov, ustvarjalci pa bodo razpolagali tudi z dvema naprednima sistemoma, s katerima bodo kamere zlahka premagovale večje fizične ovire in po kablih drsele nad udeleženci šova. Teh naj bi bilo 32. Gledalci bodo tako lahko sami izbirali, katero območje bodo gledali. Nova generacija resničnostnih šovov, torej. Na TV Pink naj bi ga začeli predvajati 6. septembra.

Ostale podrobnosti so stroga tajnost.

Za udeležbo se poteguje tudi Maca Diskrecija (Senada Nurkić) – bosanska starleta, ki se je proslavila v Parovih.