Andrej je pozabljen

Mirela nora na svojega leva, na Balkan in na mehki ć

Teja Pelko
4. 7. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Resničnostna zvezdnica je morala po treh mesecih zapustiti šov Parovi.

Facebook
Mirela je ob izpadu na facebooku zapisala, da je sama zase zmagovalka in da je za njo trnova pot, a se zaveda, da jo najtežja čaka zdaj v zunanjem svetu.

Čeprav ji ni uspelo priti v finale, pa je z doseženim več kot zadovoljna.

»Srečna sem in zadovoljna. Dosegla sem več, kot sem želela. To je zame uresničitev sanj. Mislila sem, da bom izpadla prvi teden, saj se nekako nisem znašla, zgodilo pa se je, da sem se zbližala z Milijem, in to mi je dalo elana, da sem zdržala do polfinala. Polfinale v takšnem šovu je zelo velika stvar, še posebno ker sem prišla v šov zadnje tri mesece pred koncem. Prekosila sem samo sebe. Naredila sem neke napake, ki jih bodo ljudje zagotovo obsojali, a ljudje grešimo. Nikogar nisem ugriznila, pljunila, obrekovala, udarila ali kaj slabega storila. Mislim, da sem se izkazala kot dobra oseba. Edina slaba stvar, ki sem jo naredila, je, da sem se poljubljala kot pubertetnica. Našla sem ljubezen svojega življenja, naredila pa sem si tudi odlično promocijo za naprej,« je za Happy TV po izhodu iz vile povedala Mirela.

HappyTV
Zvezdnica se je v šovu do ušes zaljubila v Milija.

Z Milijem namerava ostati skupaj tudi v prihodnje. »V zaprtem prostoru se razvijejo zelo močna čustva, so pa kljub vsemu resnična. Verjamem, da bo med nama vse okej. Prišla ga bom podpret tudi v finalni oddaji, svojega leva, svojega Radosavljevića, svojega bodočega moža,« je dejala starleta, na vprašanje o zaročencu Andreju pa je odvrnila: »Andreja spoštujem. Vem, da sem naredila nekaj, kar ga je zelo prizadelo, a verjamem, da lahko v življenju veliko prenesemo. Meni je pomembno, da sva dobra starša, da misliva na otroka, da sta otroka na prvem mestu, ne pa midva. To ni bitka, v kateri bi kdo kaj dobil ali izgubil. Mislim, da je čas, da tudi on nadaljuje svoje življenje. Mene ta Balkan preveč vleče. Kaj naj naredim? Ta mehki ć na koncu je preprosto premočan.«