Hvalnice

Mirela potrebuje pravega moškega

R.T.
16. 6. 2017, 21.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Slovenska resničnostna zvezdnica Mirela Lapanović, ki sodeluje v srbskem resničnostnem šovu Parovi, je znova šokirala.

Facebook
Mirela je prepričana, da njen Mili res nekaj posebnega.

Brez zadržkov je povedala, da z Milutinom Radosavljevićem, po domače z Milijem, pričakujeta otroka in s tem še dodatno ponižala svojega moža Andreja Lahrnarja. Prepričana je, da je to otrok iz ljubezni in da bo njen Mili najboljši oče, je povedala.

“Če se izkaže, da sem noseča, splav ne pride v poštev, ker sem nasprotnica splava. Otrok ni nikoli dovolj in nič ni lepšega od občutka, da si mama. Če se bo pokazalo, da je test pozitiven, bom Miliju rodila otroka. Prepričana sem, da je to otrok iz ljubezni in da bo moj Mili najboljši oče. Z Andrejem sem v dobrih odnosih, vendar sem mu včeraj v zasebnem pogovoru povedala, naj gre naprej in da mu želim vso srečo tega sveta," je povedala Mirela in nadaljevala s hvaljenjem svojega resničnostnega fanta.

"Mili je res nekaj posebnega. Tako je pozoren, pravi kavalir, nežen, obenem pa moški, ki me je razorožil s svojo iskrenostjo. Ima smisel za humor in to mi res veliko pomeni. Samo pogleda me s tistimi svojimi očmi, in jaz vem, kaj misli. Telepatija in kemija med nama je neverjetna. Andrej nima takšnega zaščitniškega odnosa do mene in jaz sem psihično močnejša od njega … Slovenci so kot moški copate, pri Miliju pa se ve, kdo nosi hlače. Rada imam, če moški prevladuje, me zna zapeljevati in braniti kot svojo kraljico," je sklenila Lapanovićeva.