Ne namerava se vrniti

Mirela ostala brez zaroke: Mili je ljubezen mojega življenja

R.T.
13. 6. 2017, 08.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mirela je v srbskem resničnostnem šovu postala žena.

Zajem zaslonske slike
Mirela in Mili sta se "poročila".

Bila sta eden od šestih parov, ki so se poročili v srbskem resničnostnem šovu Parovi. Milutin Radosavljević – Mili in Mirela Lapanović menda še nista bila srečnejša.

»Vtisi so preprosto fantastični. Poroka je bila kot iz pravljice, čarobna. Poročna obleka je bila glamurozna, organizacija na nivoju. Moj Mili je bil lepši in boljši kot kadarkoli prej. Sem srečna žena,« je 41-letna Novomeščanka povedala za HappyTV. Dejala je tudi, da se je čakanje na poročno noč splačalo. Je pa na poroki pogrešala svoje najbližje. Zaenkrat namerava obdržati svoj priimek: »Formalno se še pišem Lapanović. Do najine prave poroke bom s ponosom obdržala očetov priimek, vendar pa se po poroki počutim, kot da se pišem Radosavljević,« je še povedala, dotaknila pa se je tudi svoje družine: »Moja družina je širokih nazorov. Podpirajo me v dobrem in v slabem. Ko bodo spoznali, da sem srečna, bo ta sreča tudi njihova. Čeprav imam 41 let, nisem nikoli prenehala verjeti v ljubezen. Verjamem v podporo in blagoslov moje družine.« »Najboljše« pa je prihranila za konec: »Milutin Radosavljević je ljubezen mojega življenja.« Ko bosta zapustila Parove, boste živela v Beogradu ali Španiji, je še razkrila.

Je mogoče, da je vse zgolj igra – naloga, ki sta jo dobila od produkcije? Srboljub, eden od tekmovalcev, trdi, da je vse skupaj zaigrano, da ju je preslišal, kako sta se dogovarjala o svojih naslednjih korakih.

Prekinil zaroko

Za Žurnal24 je spregovoril Andrej Laharnar. Ta je, kot je povedal, prekinil zaroko z Mirelo. Šova že nekaj dni ne spremlja, a ga o dogajanju obveščajo drugi. Glede na to, da Mirela namerava ostati v tujini, je prepričan, da ima on pravico do skrbništva. Prepričan je tudi, da ga bo nekega dne prosila, naj jo vzame nazaj, a ji več kot enkrat ne namerava oprostiti.

Po njegovem mnenju se ponavlja scenarij iz Big Brotherja. »Govori čez mene, da bi opravičila svoja dejanja tam notri, da je ne bi ljudje obsojali. Tako se vleče ven. Enako je delala v Big Brotherju. Preden je šla v šov, sva vedela, da je v igri denar in da bo moralo do nekih stvari priti in za te poljube sva vedela. Ne morem reči, da mi je to prijetno, ker vseeno jo imam rad. Za kaj več pa se nisva menila,« je še povedal.