Presenečenje

Sodnik ni mogel verjeti, Salome je fotografijo poslala mami

D. B.
18. 5. 2017, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Sinoči sta v tekmovalni televizijski kuharski oddaji MasterChef Slovenija slavila tekmovalca Salome in Boštjan Meglič - Peška.

Mediaspeed
Sodnica kuharskega šova Alma Rekić in Salome, ki sinoči ni mogla skriti navdušenja.

Tekmovalci televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija so se sinoči preizkusili v oblikovanju hrane.

Preberite tudi: MasterChef: Povabili Slovenko, ki je prepričala množice. Kliknite tukaj!

Med sedmimi tekmovalci, ki se še borijo za nagrado 50 tisoč evrov, naziv MasterChef Slovenije in pokal, sta najboljši krožnik s testeninami po mnenju sodnikov pripravila tekmovalca Salome in Boštjan Meglič - Peška, ki sta sicer veljala za najšibkejši kuharski par tokratnega izziva. Za svoj krožnik s testeninami sta dobila pohvale tako od kuharskih sodnikov Karima Merdjadija, Alme Rekić in Luke Jezerška, kot tudi od posebne gostje oddaje, mednarodno priznane stilistke hrane Sabine Penšek. »Krožnik je zelo blizu perfekcije,« ju je pohvalila Penškova.

Še posebej sta tekmovalca sicer presenetila Jezerška, ki je ob razglasitvi najboljšega komentiral, da si kaj takšnega ni predstavljal niti v sanjah. »Ta fotka bo šla na telefon, da jo pošljem svojim dragim, mami,« pa ni mogla skriti navdušenja Salome.

Ostali tekmovalci, Iztok Jovan, Lucija Ćirović, Elvis Kudić, Sara Rutar in Sašo Šketa, se bodo danes borili za obstanek v šovu.