Svinjski ribici oproščeno

MasterChef: Alma izgubila vso voljo!

D. B.
20. 4. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V televizijski kuharski oddaji MasterChef Slovenija sta navdušila Lucija Ćirović in Elvis Kudić. Kuharski izziv v znamenju dvoboja dveh velikih egov.

Pop TV
Odkar so začeli snemati novo sezono MasterChef Slovenija je izgubila kilogramov že za eno konfekcijsko številko.

Sinoči je v tekmovalni televizijski kuharski oddaji Masterchef Slovenija med 10 tekmovalci, ki se potegujejo za nagrado 50 tisoč evrov, blestel kuharski par, ki sta ga sestavljala Lucija Ćirović in Elvis Kudić. Tekmovalca sta postregla z najboljšim krožnikom večera.

Njun vegetarijanski krožnik je navdušil kuharske sodnike Almo Rekić, Karima Merdjadija in Luko Jezerška. »Zdaj sem svinjski ribici oprostila,« pa je v šali po sodniških pohvalah, ki sta jih dobila za pripravljen krožnik, dejala Lucija.

Preberite tudi: Je to res mogoče? To bo gost MasterChefa Slovenija! Kliknite tukaj!

Naj pojasnimo, da je eden od tekmovalcev v paru (vodja) moral izbrati sestavine za kuharski izziv, a sta lahko tekmovalca nato pri kuhanju uporabila le tiste izbrane, ki jih je drugi sotekmovalec s slušalkami na glavi uspešno razbral z ustnic vodje. Ker Elvisu ni uspelo razbrati z Lucijinih ustnic, da je med njenimi izbranimi sestavinami tudi svinjska ribica, sta ostala brez mesa, kar se je na koncu izkazalo za zelo dobro potezo. Po mnenju Merdjadija bi svinjina celo pokvarila njuno jed.

Salome in Iztok nista našla skupnega jezika

Sicer pa je bilo dogajanje v televizijski kuhinji sinoči povsem v znamenju dvoboja dveh velikih egov. Enega izmed parov sta namreč sestavljala Salome in Iztok Jovan, namesto kuharskega sodelovanja pa je med njima potekala prava borba, ob kateri Alma ni ostala ravnodušna: »Ko vaju poslušam, me mine, da bi poskusila ta krožnik ... Ego spustita na zemljo, ker vaju bo pokopal,« je dejala, a kasneje dodala, da je njuna jed povsem solidna, ne pa najboljša v sinočnji kuharski tekmi.

Tako se bosta morala Salome in Iztok, skupaj z ostalimi tekmovalci, ki jim tokratni izziv ni šel najbolje od rok (Sašo Šketa in Sašo Weilgoni - , Boštjan Meglič - Peška in Mojca Gorkič ter Sara Rutar in Sašo Bertoncelj) že danes potegovati za obstoj v televizijskem šovu.