Zvezde plešejo

"Vse je zrežirano, Jernej je moral iz šova"

K.A.
17. 4. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tokratna oddaja Zvezde plešejo je bila zadnja za Jerneja Tozona in njegovo soplesalko Jagodo Batagelj, številni pa so prepričani, da je bilo vse skupaj zrežirano.

POP TV
Jernej Tozon in Jagoda Batagelj

Jernej Tozon in Jagoda Batagelj sta se tokrat predstavila z energičnim quickstepom, njuno plesno točko pa sta dodatno popestrila še z dežniki. A sodniške ocene na koncu niso bile najbolj vzpodbudne in par se je na lestvici znašel med "ogroženimi", na koncu pa tudi glasovi gledalcev niso bili dovolj za njun obstanek. A zdi se, da ne Jernej, ne Jagoda po koncu nista bila preveč razočarana, saj se zavedata, da je to le šov. "Danes sva bila midva presenečena, prihodnjo oddajo bo to drug plesni par. Hvala vsem, ki so glasovali za naju in naju podpirali," je Jernej povedal po koncu oddaje in ob tem poudaril, da gre konc koncev zgolj za plesni šov.

Preberite tudi, kaj je Katarina Venturini povedala o svojem možu. Kliknite tukaj!

Komentatorji na drubežnih omrežjih pa so kaj hitro razvili svojo teorijo in tako prišli do zaključka, da je bilo vse pravzaprav vnaprej dogovorjeno. "Jernej s Čuki odhaja na križarjenje, vse je že dogovorjeno pri agenciji in seveda je moral izpasti. To je vse zrežirano," so se jezili po koncu oddaje. "Jerneju seveda ustreza, da je izpadel, kako bi drugače lahko odšel s skupino Čuki na križarjenje. Prihodnjo oddajo pa bo izpadla Maja Martina, ker se ji v gledališču začenjajo vaje in vidi se, da se ji več ne ljubi trenirati, kot je trenirala na začetku."

Zdaj v boju za plesni globus ostaja le še sedem parov, bitka za najboljšega pa postaja vse bolj napeta.