Napad

Ali Ksenija Kranjec že pripravlja tožbo?

K.M.
20. 3. 2017, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V srbskem šovu Parovi je prišlo do incidenta, zaradi katerega je morala slovenska tekmovalka zaprositi za zdravniško pomoč.

Facebook/Ksenija Kranjec

Že včeraj smo poročali o tem, da se je Ksenija Kranjec v srbskem resničnostnem šovu Parovi utrpela poškodbe, ki ji jih je v navalu jeze zadala sotekmovalka Jelena Krunić. Ta je slovensko predstavnico udarila po obrazu, zaradi česar je Ksenija zaprosila za zdravniško pomoč. Po fizičnem napadu, ki se v tem šovu v takšni obliki ne kaznuje z direktno izključitvijo, ampak zgolj z denarno kaznijo in osamitvijo, slovenska predstavnica že razmišlja o tožbi. 

Naša tekmovalka je za zdravniško pomoč zaprosila, ker se je bala za svoj nos, ki ga je operirala pred decembrskim vstopom v Parove. Zdravniki so ugotovili, da je utrpela poškodbe mehkega tkiva nosu in desnega očesa, Ksenija naj bi imela tudi vidno modrico, hujših poškodb pa na srečo ni bilo. Je bilo pa iz enega izmed pogovorov moč razbrati, da razmišlja o tožbi.

''Glava me boli, nos me boli ... Rekli so mi, da želi z mano govoriti mati, če mi jo pokličejo. Rekla sem, da je ne želim slišati. Ker ji bom samo rekla, pokliči medije, pokliči odvetnike, naredi še eno prijavo v Sloveniji, to je to,'' je v pogovoru povedala Ksenija.