Zvezde plešejo

Znana slovenska igralka se je poslovila, Lado Bizovičar nad njo navdušen

K.A.
20. 3. 2017, 08.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Druga oddaja resničnostnega šova Zvezde plešejo je bila za slovensko igralko Aleksandro Balmazović tudi zadnja. Kljub izjemnemu trudu in napredku pa prikazani jive ni bil dovolj za napredovanje v tretjo oddajo.

POP TV
Aleksandra Balmazović

Tukaj pa si preberite kako zelo so se na družbenih omrežjih spravili nad Iryna Osypenko.

Druga oddaja šova Zvezde plešejo se je grenko končala za plesni par Balmazović - Šter. Po kritikah, ki sta jih doživela v prvi oddaji, sta Aleksandra in Tomaž le še bolj zavzeto pristopila k treningom, Aleksandra pa nam je sredi tedna potožila, da jo vsak dan bolijo druge mišice. "Gre za povsem drugačen način življenja. Takega ritma nismo vajeni. Boli nas tako telo, kakor tudi možgani," je bila iskrena igralka, ki je od vseh naporov zbolela in trenirala celo z vročino in kašljem.

Sinoči sta se predstavila z jivom in presenetila sodniško četverico. Lado je bil nad videnim navdušen. "To je pravi come back, bravo!" je dejal po njunem nastopu in ju ocenil s šestico. Vedno kritični sodnik Andrej Škufca, je bila sprva strog v svoji oceni: "Hitrost in moč tvojih nog je še vedno šibkost," a nato je le sledila tudi pohvala: "Kakšna preobrazba, igriva, samozavestna energična," nagradil pa ju je z oceno pet. Katarina je priznala, da jo je malo skrbelo kako se bo Aleksandra pobrala po začetnih kritikah, a je bila ponosna na njen izjemen napredek: "To je bil pravi zmagovalni ples, čestitke." Nika pa je zaključila: "Brez kančka ironije jive ne pusti pravega vtisa, jive je tvoj ples, našla si se, pazi na eleganco zlasti pri nogah, sicer pa fino." Tako Nika kot Katarina sta jive Aleksandre in Tomaža ocenila s šest.

A plesna lestvica jima kljub boljšim ocenam v tokratni oddaji ni bila preveč naklonjena in žal sta se morala kot prva posloviti iz popularnega plesnega šova. "Ja izpadla sem prva," je ob tem dejala igralka, ki ni skrivala, da jo je vse skupaj precej potrlo.