Parovi

Mirela spregovorila o seksu pred kamero

K.M.
17. 3. 2017, 12.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zmagovalka slovenskega Big Brotherja 25. marca vstopa v srbski šov Parovi, kjer že sodeluje Ksenija Kranjec.

Pro Plus
Mirela pravi, da bo v šovu igrala svojo igro.

Že od vsega začetka resničnostnega šova Parovi, enega izmed najbolj odmevnih resničnostnih šovov na področju bivše Jugoslavije, so se pojavljala namigovanja, da bo v njem nastopila tudi Mirela Lapanović. Le-ta je po dolgotrajnih pogajanjih končno pristala in se konec meseca že odpravlja v šov, ki je znan po seksu, verbalnemu nasilju in predvsem razkrivanju skrivnosti udeležencev.

Mirela nam je izdala, da bo zopet obiskala lepotnega kirurga. Zakaj?

Mirela nam je priznala, da so se dogovarjali že vse od novembra, da takrat na vstop v hišo še ni bila pripravljena. ''Nekako so bili zdaj izpolnjeni vsi pogoji, pristali so na res super stvari. Moram pa priznati, da je tudi honorar odličen. Če se v šovu soočiš s stresom, je le-ta poplačan,'' je iskreno priznala zvezda resničnostnih šovov, ki ne skriva dejstva, da je svojo vlogo v pogajanjih odigral tudi denar. 

Zakaj je v šovu Parovi pred dnevi jokala Ksenija Kranjec. Preverite tukaj! 

Sam šov je znan tudi po razkrivanju skrivnosti, producenti se resnično potrudijo, da o tekmovalcih odkrijejo čisto vsako umazano podrobnost. Pri provokaciji pa so odločni tudi sotekmovalci. Mirela se na to ne ozira. Pravi, da je njeno življenje doprta knjiga in da je o svojem povedala že skoraj vse. ''Jaz bom ob vstopu povedala, da grem na poligrah. Ničesar me ni strah in ni me sram. Vsi smo v življenju delali napake.''

Ne more čakati na abrahama

Mirela pravi, da jo pri odločitvi za sodelovanje v novem šovu podpirajo tudi domači. ''To ni prišlo iz včeraj na danes. Otroka sem psihično pripravila. Doma imam ogromno podporo staršev, partnerja in oboževalcev. Otroka sta to sprejela, vesela pa sem, da imata vsak svojega očeta in stare starše, ki si pri vsem pomagajo. Z Andrejem sem se pogovorila. Rekel je, da bo spremljal, ampak ne bo komentiral. Ve, da stvari velikokrat vzamejo iz konteksta. Edina obljuba, ki sem jo dala, je ta, da bom delala šov. Seksa in tega ne bo. Ljudje ne varajo, ko so srečni. Čas je, da se poročim. Ko pridem ven, hočem imeti poroko. Dovolj sem čakala, ne morem biti nevesta, ko bom praznovala abrahama,'' še v smehu doda Lapanovićeva. 

V samem šovo že od vseha začetka sodeluje tudi Ksenija Kranjec, a Mirela pravi, da sta z njo le bežni znanki. Hkrati pa pravi, da bo igrala svojo igro, Ksenija pa naj nadaljuje s svojo ...