Zvezde plešejo

Katarina Venturini: Ljudem je treba dati kost za glodanje

K.A.
15. 3. 2017, 10.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po prvi oddaji resničnostnega šova Zvezde plešejo se je že pokazalo, da bo nekdanja profesionalna plesalka Katarina Venturini najbolj prijazna v sodniški četverici.

Facebook / Katarina Venturini
Katarina Venturini

Po prvi oddaji resničnostnega šova Zvezde plešejo je že jasno, da bo iz četverice sodnikov Katarina Venturini najbolj prizanesljiva v svojih kritikah in najbolj dobrohotna do tekmovalcev. “Jaz bom definitvno gledala ples in ga ocenjevala ter opazovala ali je iz oddaje v oddajo kakšen viden napredek. Moje kritike pa bodo verjetno bolj ali manj takšne, kot je tudi moj karakter, “nam je zaupala Katarina in nato dodala. “Ko v svoji plesni šoli učim ples, znam izpostaviti nekaj kar bi bilo potrebno popraviti in hkrati znam tudi pohvaliti. In mislim, da je kombinacija tega, da človek nekaj pohvali in da obenem človeku vrže neko kost za glodanje, da je to najboljša kombinacija.”

Preberite si še, kaj je o svojem sojenju povedala ekscentrična Nika Ambrožič Urbas, ki se za svoje besede ne misli opravičevati. Kliknite tukaj!

Katarina je že po prvi oddaji postala najbolj priljubljena sodnica pri tekmovalcih, saj so bile njene kritike izjemno mile in dobronamerne, le upamo pa lahko, da se tekom prihodnjih oddaj ne “naleze” strogosti svojega nekdanjega plesnega partnerja Andreja Škufce, ki je v oddaji pokazal precej bolj strogo držo in že dobil oznako najmanj priljubljenega med sodniki.

Mare Vavpotic/M24
andrej skufca katarina venturini