Izpoved pred kamerami

Šokantno priznanje: Ksenija Kranjec je bila žrtev nasilja

R.T.
3. 1. 2017, 19.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po Ksenijinih besedah se je vse dogajalo, ko je živela v avstrijskem Salzburgu s fantom. Pristala je tudi v bolnišnici.

Pro Plus
Ksenija Kranjec: se jo spomnite iz Velikega brata?

Slovenka Ksenija Kranjec, udeleženka srbskega resničnostnega šova Pari, je priznala, da je bila žrtev nasilja. Po Ksenijinih besedah se je vse dogajalo, ko je živela v avstrijskem Salzburgu s fantom.

Ob priznanju, da je bila žrtev nasilja, je dodala, da misli, da je vsako mlado dekle v tem času žrtev nasilja. Izjava, ki je nadvse zaskrbljujoča, saj  - in to bi bilo potrebno zapisati z velikimi črkami - nasilje v razmerju nikdar in nikoli ni opravičljivo in nikoli ne sme biti razumljeno, kot nekaj "normalnega" v partnerski zvezi, kar bi morala dekleta sprejeti. 

Pa se vrnimo k Kseniji. V izpovedi je dejala, da se je na udarce "navadila". "Fizično mene nikoli ni bolelo. Ko se navadiš na 'en šamar' in na drugi, potem gre po vrsti ... Najbolj me je bolelo psihično nasilje," je dejala in nadaljevala, da se je začelo tako, da jo je fant zaklepal v stanovanje, da ni mogla v trgovino. Počasi je dojela, da manipulira z njo,saj se je nato jezil nanjo, ker kosilo ni bilo pripravljeno in podobno, je pred kamerami pripovedovala Ksenija.

Težko je, da te nekdo, ki ga imaš rad žali in udarja, ampak potem ko to dojameš, ti postane vseeno, je dejala Ksenija. Nasilje partnerja si je razložila s tem, da gre za moške, ki so ljubosumni in posesivni. Dejala je, da ji ni nihče verjel, kaj je počel njen fant, saj da se je v družbi lepo obnašal. Ko je živela v Avstriji, v Salzburgu, ji ta fant, ni pustil na delo. Dejala je še, da ga je komaj zapustila. Na koncu da ji je pomagal oče, ko mu je dokazala, kaj se res dogaja. Ksenija je še dejala, da je zaradi fanta končala tudi v bolnici, kar pomeni, da je dobila hujše poškodbe. Povedala je, da se je onesvestila v stanovanju in se nato zbudila v bolnici.