Kmetija: Nov začetek

Adriana: Zaradi zamer ne bo povabila vseh

bp
29. 12. 2016, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zmagovalka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, Adriana Košenina, je določila datum svoje zabave, sporočila pa je tudi seznam povabljenih in nepovabljenih gostov.

Marko Vavpotič/M24.si
Adriana je odločena, da ne bo povabila nekaterih tekmovalcev, ker jih ne želi videti in bi se ji zdelo hinavsko, če bi jih povabila.

m24
Zmagovalka šova Kmetija: Nov začetek zagotovo ne bo povabila druge superfinalistke Zare.

Zmagovalka šova Kmetija: Nov začetek Adriana Košenina je po koncu šova obljubila, da bo na račun svoje zmage pripravila veliko zabavo. In zdaj je zmagovalka sporočila, da bo zabava 14. januarja v sestrinem lokalu, saj je decembra preveč zabav in bo januarsko zatišje prišlo prav. Adriana pa ni sporočila samo datuma zabave, ampak tudi seznam povabljenih gostov, na katerem pa ne bo nekaterih tekmovalcev šova. »Zabava bo sicer šele 14. januarja, povabila pa bom svoje prijatelje in nekaj sotekmovalcev.

Veliko ljudi bo prišlo, moji prijatelji, sorodniki in tudi sotekmovalci. Povabila bom Heleno, Nastjo, Klavdijo, Vida, Marjana, Tineta, Matica, Senada in Matjaža. Zagotovo pa na mojem spisku ne bo Lidije in Anne, do katerih še vedno gojim osebne zamere, saj sta šli v tej igri predaleč. Povabila ne bom niti Franca, Andreja, Boža in Zare, saj jih moja družba ne prenese, jaz pa ne bi rada vznemirjenja na zabavi, kjer bo pozitivno vzdušje, veliko jedače in pijače. Ne zdi se mi prav, da bi jih povabila, a v resnici jih tam ne bi želela. To bi se mi zdelo hinavsko,« je sporočila Adriana.

Planet TV
Adriana pravi, da ji nobenega evra, ki ga bo porabila za zabavo, ne bo žal dati, saj bodo okoli nje ljudje, ki jo imajo radi.