Napoved

Horoskop za četrtek, 24. maja

W.Y.
24. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Notranja moč se bo okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako našli ugodne priložnosti veter za spremembe. Njihov tok bo počasen in temeljit. Sodelovanje, družabne dejavnosti in pogovori bodo v osredju.

BIK - Pazite, da ne bo nekdo v vašem imenu naredil neumnosti. Čeprav vam ta oseba veliko pomeni, se mora naučiti sprejemati odgovornost za svoje odločitve.

DVOJČKA - Pri delu bodo na današnji dan vaši napori bogato poplačani. To se bo poznalo na vašem bančnem računu, pa tudi videti boste zadovoljni. Preplavila vas bodo intenzivna čustva.

RAK - Če boste sami sebi dali priložnost, vas bodo tudi drugi podprli. Vaša največja težava je v tem, da ne zaupate dovolj v svoje sposobnosti in ideje.

LEV - Delovno energijo boste znali usmeriti v prave cilje, s katerimi ste zadnje čase nekoliko zaostajali. Zahteve nadrejenih boste uresničili. Ne pomilujte sami sebe in ne zadržujte besa v sebi.

DEVICA - Če bodo nadrejeni pohvalili vaše sodelavce, se vas bo polotila tekmovalnost. Na vsak način boste želeli dokazati, da ste enako dobri, če ne še celo boljši.

TEHTNICA - Pri nečem bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem. Tokrat se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembnega načrta.

ŠKORPIJON - Današnji dan bo nemiren in razgret, kriva bo luna. Nikar se ne ukvarjajte s starimi zamerami, saj jih boste le še poglobili. Naučite se odpuščati in stopiti korak naprej.

STRELEC - Odkrivali boste strasti v sebi in uvideli lastno pomembnost. Kjer se boste pojavili boste pritegnili pozornost in val navdušenja. Najbolj pestro bo na delovnem mestu.

KOZOROG - Dokazovali se boste na vsakem koraku, pa čeprav bo šlo za stvari, ki jih sicer dobro obvladate. Sčasoma boste utrdili svoj položaj in se bolj sproščeno posvečali novim poslovnim izzivom.

VODNAR - Z vsemi lekcijami, ki jih imate za seboj, in vsemi tistimi, ki vas še čakajo, boste bolje spoznali sebe, predvsem pa, kaj si želite. Manjši problem vam bo zaradi vpliva lune predstavljalo prilagajanje.

RIBI - Nekoliko manj obveznosti bo, kot ste mislili, zato pa več časa za drago osebo, ki upravičeno zahteva več vaše pozornosti. Dogovorita se glede nečesa pomembnega, dolgoročnega.