Napoved

Horoskop za ponedeljek, 21. maja

W.Y.
21. 5. 2018, 06.18
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Pri delu ne potrebujete premora, morda le nekaj novih in boljših navodil. Nekdo vas pogreša in razmišlja o nekakšnem zbližanju z vami. Odprite se in komunicirajte.

BIK- Na poslovnem področju vam bo danes primanjkovalo energije, zato si večje načrte in delovne naloge prihranite za naslednje dneve, ko se boste boljše počutili. Ovirala vas bo tudi luna.

DVOJČKA-Zelo ustvarjalno boste razpoloženi, od izvirnih idej boste kar prekipevali, a nikakor ne naivno. S svojimi dejanji boste opozarjali nase, kombinacija planetov bo še povečala vašo kreativnost.

RAK- Dobro veste, česa si želite v partnerstvu in kaj vam pripada, k temu pa tudi ves čas stremite. Vaša vztrajnost bo občudovanja vredna, zato boste prejeli, kar si zaslužite.

LEV- Neka oseba, ki vam je zelo draga se je le začasno oddaljila, ampak ne skrbite, ker vseeno razmišlja o skupnih načrtih. Zaradi tega ne zaganjajte panike in se ne obremenjujte.

DEVICA-Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Spoznali boste, da gre po nekem ustaljenem vrstnem redu. Vse boste izvedeli, ko bo napočil čas. Večer bo v barvah romantike.

TEHTNICA- Odprite se novostim današnjega dne in skušajte poiskati kakšno modro rešitev zase, saj ste utrujeni od večnih zapletov, ki se vam nizajo že nekaj časa in vas vznemirjajo.

ŠKORPIJON-Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od ostalih. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala razigrano.

STRELEC-Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni in veliko bolj ostri.

KOZOROG- Določena zadeva bo presenečenje tako za vas, kot vašo okolico. Fizična aktivnost bo še kako dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala pri poslovnih dejavnostih.

VODNAR-Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Potem vas še obremenjujejo, zakaj niste izpolnili vsega, kar vas bo vznemirjalo.

RIBI- Združili boste duhovna znanja in svojo odlično intuicijo. V kolikor se boste poslušali, lahko pridobite energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.