napoved

Horoskop za petek, 27. aprila

W.Y.
27. 4. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Sorazmerno z vašim počutje se bo spreminjala tudi vaša učinkovitost. Danes bo še posebno pomembno, kakšni ljudje vas bodo obkrožali in kako bo potekala komunikacija.

BIK - Pri vseh obveznostih se zanesite na svojo zbranost in izkušnje. Preverite vse račune in položnice, morda ste pozabili na nekaj izredno pomembnega. Dan bo pester, vendar zanimiv.

DVOJČKA - Z denarjem boste nekoliko previdnejši kot doslej, vsekakor s pravim razlogom, saj se zavedate, da ste v zadnjih časih morda preveč zapravljali. Čaka vas še nekaj prijetnih novic.

RAK - Delo je za vas preobsežno, zato v prostem dnevu odprite oči, dokler je še čas. Še vedno lahko vsaj nekoliko spremenite smer in se postavite zase. Proti večeru vam bo že zmanjkalo časa zato ukrepajte prej.

LEV - Svoje cilje boste znali kljub prostemu dnevu samozavestno zastaviti. Čeprav bo to dovolj, da vas postavi v ospredje, se bo delo takrat šele začelo, čakajo vas ovire, na katere niste pomislili, zato vaš pohod ne bo tako enostaven.

DEVICA - Izvedeli boste nekaj izredno koristnega in zanimivega. Ljubezenske zvezde vas znova prepričujejo, da nič ni izgubljeno, zato se odločite za nekaj novih korakov, ki vas bodo razveselili.

TEHTNICA - Zaradi zelo iznajdljive osebe se boste danes lahko izvlekli iz situacije, v kateri ste se znašli pred kratkim. Ne pozabite na zahvalo, v prihodnje pa poskrbite, da te napake ne boste ponovili.

ŠKORPIJON - V domačem okolju bo vse potekalo gladko, z navdušenjem boste opravljali obveznosti, do katerih sicer ne gojite posebnega veselja. Zvečer se boste sprostili na zabavi in se znašli v središču pozornosti.

STRELEC - Ne bodite zadirčni ter navezani le na eno opcijo. Čustva vam bodo ponagajala takrat, ko se boste odločili. Nečesa ne morete pozabiti, toda tega si ne priznate in napetost sproščate na napačen način.

KOZOROG - Nečesa ne razumete in novega cilja si ne morete zastaviti, dokler ne boste spoznali še nekaj plati celotne zadeve in se soočili z njo. V odnosu se vam vsekakor obrestuje nekaj več popustljivosti.

VODNAR - Lažje boste dihali in na ljubezenskem področju boste bolj uspešni, saj ste končno preklopili na pozitiven nivo. Čas pa ne bo najbolj ugoden za vlaganja na finančnem področju.

RIBI - Prizemljeni boste, zato vas bo na vsakem koraku lovila črnogledost. Počutili se boste osamljeni, zato bo najbolje, da se odmaknete od vsega in si novih moči spet naberete v prijateljskem krogu.