Napoved

Horoskop za soboto, 17. marca

W.Y.
17. 3. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes boste na trenutke resni in polni dvomov, o katerih boste še dolgo razmišljali. Nekaj boste rešili, toda na koncu dneva boste že pošteno izčrpani, zato boste potrebovali več počitka.

BIK- Dovolj ste energični, vendar tega nikakor ne znate izkoristiti na pravi način. Kljub temu nimate občutka, da bi držali prav vse v svojih rokah, zato se hitro ozrite okoli sebe in se z nekom posvetujte.

DVOJČKA - Ne dovolite drugim, da bi preveč vplivali na vaše počutje, posebno če ste v nekoliko slabši koži. Nekaj, kar se je začelo z velikim čustvenim ognjemetom, bo nekoliko izpuhtelo, kar vas ne bo razjezilo.

RAK - Dobro vam gre, vaš šesti čut je izostren in tudi v ljubezni se premikate za nekaj stopničk višje, posebno če se vračate k osebi, ki jo že dobro poznate. Nikar preveč ne analizirajte, raje se prepustite.

LEV - Uspeh boste dosegli počasi in po ovinkih, toda pazite, da ne boste porabili preveč svoje dragocene energije. V ljubezni ste lahko veliko bolj optimistični saj imate občutek, da ste nekomu všeč.

DEVICA - Kočljivih vprašanj se boste sicer lotevali pogumno in intenzivno, ampak odgovor nanje ne bo odvisen samo od vas, zato boste čas in energijo izgubljali v neplodnih pričkanjih, ki vas lahko utrudijo.

TEHTNICA - Poprijeli boste za obveznosti, čeprav vam ne bo šlo zgolj za koristi. Med vsemi opravki se bo našel čas tudi za ljubezen, ki jo boste prepogosto analizirali, namesto da bi samo uživali.

ŠKORPIJON - Izvedeli boste vse, kar vam lahko pomaga pri odločanju, toda ostane občutek, da nečesa še ne poznate dovolj dobro. Vsekakor se vam ponuja več različnih možnosti.

STRELEC - Intenzivno boste doživljali čustva, ničesar ne boste opravili polovično in površno. Morda je nastopil pravi čas, da zapustite preverjene poti in zaplujete v drugačne vode, ki prinašajo nova spoznanja.

KOZOROG - Previdno glede vprašanj, ki vas vznemirjajo. Odločite se za nekaj, kjer ne bo pretiranih stroškov in komplikacij. Kmalu se bo prikazala nova, boljša priložnost, ki jo lahko sprejmete brez obotavljanja.

VODNAR - Črnogledost vas ne vodi nikamor, zato se zbudite, dokler je še čas. Jupiter vam bo stal ob vas in vas usmerjal v kreativnost in ustvarjalnost na poslovnem področju.

RIBI - Energije in motivacije bo danes dovolj, saj so vaši cilji jasno začrtani. Pozorni bodite na nekoga, ki bo nesramno zahteval svoje, vendar ohranite svojo diplomacijo in samozavest.