Astro

Horoskop za soboto, 24. februarja

W.Y.
24. 2. 2018, 06.47
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - V ljubezenskem odnosu se bo zalomilo zaradi finančnih vprašanj. Razmislite, kakšne so možnosti za dodaten zaslužek, s katerim bi veliko lažje funkcionirali sproščeno in neobremenjeno.

BIK - Pred vami so večje novosti, zato imejte odprte oči in jih sprejmite. Lahko bi se odzvali na neko povabilo, ki vas sicer mika, vendar je obarvano s čustvi. Nimate česa zgubiti, zato se soočite.

DVOJČKA - Zunanji pritiski in odgovornosti bodo načenjali vašo samozavest. Opazili boste lastne napake zato vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da, prej kot vas prehitijo.

RAK - Rdeča nit današnjega dne bo pogovor, ki bo dobil poseben pridih iskrenosti. Priznati si boste morali, česa si želite in se nato usmeriti v za vas pravo dogodivščino, ki vas bo razveselila.

LEV - Želite si nekaj več miru, predvsem zato, da bi premislili, kako nadaljevati. Nekaj, kar ste začeli z veliko navdušenja, je obtičalo na točki, kjer bo potrebno uporabiti več spretnosti.

DEVICA - Dober odziv prijateljev bo tisti, ki vam bo prinesel srečo in paleto dobrih možnosti. V prostem času se odpravite razvajat ali po nakupih, ki vas bodo tokrat močno razbremenili.

TEHTNICA - Danes boste druge doživljali kot zahtevne, brez občutka za vse vaše notranje bogastvo. Pojavilo se vam bo nekaj zanimivih možnosti, s katerimi je smotrno še nekoliko počakati.

ŠKORPIJON - Vznemirjajo vas ljudje, ki z vami niso odkriti, zato nikar ne ovinkarite. V ljubezni pa ste po nepotrebnem zadržani, namesto da bi pokazali, kaj v resnici čutite in doživljate.

STRELEC - Danes boste doživeli čustveni razcvet in pridobili svežino. Več sreče vam bo namenjeno v ljubezni, kjer bo poleg romantike prisotna tudi strast. Upanje vam bo pomagalo razumeti določena razpotja.

KOZOROG - Preresno se lotevate določene zadeve, ki so jo drugi že pozabili. Morda je pravi trenutek, da se čustvi sprostite in začnete opazovati stvari drugače. Ljubezen vas še vedno lahko preseneti.

VODNAR - Dogajanje bo pestro, zato ne bodite presenečeni če vam bo še naprej primanjkovalo fizične moči, odpornosti in vsega tistega, česar ste bili vajeni v bolj uspešnih obdobjih.

RIBI - Krivda vam ne prinaša uspeha, zaradi nje ne bo nič bolje. Z nekaj odprtosti za krizo in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice pozitivne, vi pa sproščeni in zadovoljni.