Astro

Horoskop za petek, 23. februarja

W.Y.
23. 2. 2018, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Sprli se boste z osebo, ki od vas terja boljše rezultate, obenem pa se ne drži svojih dolžnosti. Jezni boste in razočarani nad nerazumevanjem, konec dneva pa se boste sprijaznili z dejstvi.

BIK - V ljubezni zahtevate preveč saj s partnerjem ali prijateljem ne moreta preživeti dovolj skupnega časa. Glede drugih zadev boste odločni in celo odprti za novosti, ki prihajajo v vaše življenje.

DVOJČKA - Vaša želja bo vedno večja, zato boste izredno občutljivi in neučakani. Razlagali boste, da ste preobremenjeni. Ne vrtite se predolgo v tem začaranem krogu, saj lahko tam obtičite.

RAK - Nepričakovan spor s prijateljem vas bo spravil v slabo voljo. Postali boste nedružabni in arogantni. Tudi opravki, ki ste se jih veselili, vam bodo nenadoma odveč, zato se raje usmerite v kakšno prijetno zadevo.

LEV - Pri marsičem boste bolj suvereni, kot ste pričakovali. Še posebej pri poslovnih stikih z ljudmi, ki zahtevajo ogromno. Veliko bolj intenzivno se boste spopadali tudi z ljubezenskimi novostmi.

DEVICA - Danes boste občutili prijetno energijo, ki bo dajala moč vašim igrivim mislim. Dan bo ugoden za predstavitve in opravljanje izpitov. V vaše ljubezensko življenje morate nujno vnesete več svežine.

TEHTNICA - Nekdo se bo spomnil na vas, toda naslednji korak je kljub temu vaš. Lahko vztrajate, saj se vam na koncu obetajo veliko boljše možnosti. V ljubezenskih odnosih ste lahko bolj odzivni.

ŠKORPIJON - Če ste v ljubezenskem odnosu naleteli na zid glede partnerjevih čustev, boste hrepeneli po zaupnem pogovoru in poskusili razčistiti situacijo. Prijatelja spoznaš v nesreči, to boste občutili danes.

STRELEC - V ozračju bo nekaj nezadovoljstva, ki bo spodbujalo nestrpnost! Nikar si ne zapečatite usode in se ne odzivajte prehitro. Ostanite mirni in se prepustite toku, ki vas vodi v lepše življenje.

KOZOROG - Prehitro spreminjate svoje počutje in odločitve. Nekdo izmed prijateljev vztraja, da vse poteka po njegovih navodilih, kar vas bo razjezilo. V resnici nima razlogov, zato se lahko pogumno postavite zase.

VODNAR - Ljubezen bo danes na dosegu roke zato boste zadovoljni in pripravljeni na nove dogodivščine. Zberite pogum in se dogovorite z osebo, ki vam veliko pomeni in vam je že dalj časa všeč.

RIBI - Danes boste odlično razpoloženi, vedeli boste, da pred vami ni nobenih ovir. Prav ta občutek naj bo v mejah, da ne boste izzivali sreče. Dobili boste nove ideje, ki vam v prihodnosti prinašajo dobiček.