Napoved

Horoskop za sredo, 21. februarja

W.Y.
21. 2. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Pričakujete preveč, zato ne bodite presenečeni, če boste morali počakati, na prijateljev ali partnerjev odziv. Nekateri so počasnejši ali preprosto ne razumejo, zakaj se vam tako mudi.

BIK-Pred vami je naporen dan. V kolikor niste sigurni vase, utegnete imeti kar nekaj težav s samo organizacijo. Rešitev obstaja, in ta je, da prosite nekoga za pomoč! Ne bodite tako ponosni.

DVOJČKA- Vaše misli vam bodo odlično služile, še posebno ker jih bo podpirala še izostrena intuicija. Znali boste najti prave besede v pravem trenutku, kar vas bo ponovno vodilo v boljše počutje.

RAK- Zgledujte se po tistih, ki so izredno predani svojim ciljem, saj se boste v nasprotnem primeru kmalu znašli v težavah. Lahko dokažete, da ste popolnoma prepričani v svoje cilje, ki ste si jih zadali.

LEV-Odnosi z okolico bodo nihali v ekstreme in težko se boste danes umirili. Nekaterih ljudi še videti ne boste mogli, do ljubljenih pa boste precej posesivni in razdražljivi, kar ni najbolj priporočljivo.

DEVICA-Danes lahko pričakujete prijetno presenečenje v ljubezenskih odnosih. Vezani utegnete s partnerjem sprejeti pomemben dogovor, samskim pa se obeta ponudba za vročo avanturo.

TEHTNICA- Razpoloženi ste in komunikativni, kar bo opazil tudi nekdo, ki ste mu všeč. Stvari se popravljajo, tudi pri delu ste lahko optimistični, saj imate vse skupaj končno dobro začrtano.

ŠKORPIJON- Radi bi se nekako zavarovali, toda na vrsto prihajajo še druge teme in naloge, predvsem v povezavi z izobraževanjem. Pokažite, da tokrat zagotovo ne boste odnehali na polovici poti.

STRELEC-Vaše počutje bo spremenljivo, precej pa bo odvisno od tega, kaj boste v določenem trenutku počeli. Nihče ne more vedno opravljati le tistega, v čemer je najboljši, zato se sprijaznite z dejstvi.

KOZOROG- Vaše odločitve bodo danes končno izid utemeljenega premisleka. Manj izrazita bo prijateljeva pomoč, s katero se ne boste mogli sestaviti. Ugotovili boste, da se lahko zanesete le nase.

VODNAR- Čustva bodo v dopoldanskih urah nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, če boste načeli pogovor o odnosu, ki vas močno bega že nekaj časa. Z nekaj takta lahko popestrite vse skupaj.

RIBI-Stvari nikakor ne boste mogli izpeljati po svojem okusu, saj se vam bodo na poti ves čas pojavljale ovire. Seveda pa to niti slučajno ne pomeni, da bi morali spremeniti načrte.