Nebeškoskop

Naj naši odnosi v februarju cvetijo kot na vrhuncu pomladi

S.N.Č. / Novice Svet24
8. 2. 2018, 14.24
Deli članek:

Zakorakali smo v mesec ljubezni – februar, ki je vedno močno obarvan z odnosi, duhovna učiteljica Cristy Žmahar pa pomaga ravno pri njih.

Dreamstime

Nebesom je postavila vprašanja, povezana z našimi nebesnimi znamenji; kaj naj bi mi sprožali in čemu sledili, da bi bil mesec ljubezensko miren? Pa pokukajmo v odgovore, ki jih je prejela in jih strnila v tokratni nebeškoskop.

RIBI – ODPUŠČANJE

Profimedia
Ribi: Dodatne težave vam povzročajo nekontrolirani izbruhi v komunikaciji.

V vaši preteklosti je prišlo do neke bolečine, ki so vam jo prizadejali drugi ljudje ali pa celo sami. Verjeli ali ne, to neodpuščanje je lahko velik razlog, zakaj se v življenju ne morete premakniti naprej. Nebesa vam polagajo na srce, da preteklost ne bo odšla in se razrešila sama od sebe. Prišel je čas, da pogledate vase ter odpustite drugim ljudem in tudi sebi. Pretekle situacije sprejmite kot dogodke, ki so vas veliko naučili. Tako boste lahko lažje odpustili in razumeli, da je bilo vse v preteklosti potrebno za vašo notranjo moč in duhovni razvoj. Če nosite zamero do pokojnika, vas prosi, da mu odpustite.

OVEN – NEIZPOVEDANO

Profimedia
Oven: Prepustite se vizionarski energiji v tem mesecu

Neizraženi občutki prinašajo veliko čustvene in tudi fizične obremenjenosti. Morda vam že dolgo leži na srcu, da bi nekomu povedali svoje pravo mnenje. Prišel je čas, da daste vse strahove na stran in da to tudi storite. Zadržana čustva in neizpovedane besede ustvarjajo napetost v vas in odnosih, k vam prihajajo tudi sporočila ljubljenih pokojnih. Morda se vam zdi, da niste imeli časa ali so vam okoliščine preprečile, da bi jim pred odhodom v Nebesa povedali vse, kar ste želeli. Sporočajo vam, da ne bodite žalosti – svoje besede lahko izrečete zdaj, slišijo vas. In vedite, da vas neskončno ljubijo.

BIK – KRIVDA

Profimedia
Bik: Intenziteta se bo stopnjevala vse do srede julija.

Krivda je izredno močan občutek in v podzavesti ustvarja neprijeten občutek manjvrednosti. Nebesa vam pri zdravljenju krivde pošiljajo izredno nežno budistično boginjo sočutja Kuan Jin. Pokličite jo vedno, kadar začutite potrebo odpustiti sebi ali drugim. Vizualizirajte, kako v vaše srce usmeri rožnat žarek, ki raztopi vso krivdo. Bodite pripravljeni tudi prenehati krivite druge za svoje stanje. Nase ne glejte kot na žrtev, temveč kot na mogočnega ustvarjalca svoje usode. Pohvalite sebe in druge, uporabljajte ljubeče besede, ne kritizirajte in ljubezen se bo odrazila na vseh področjih vašega življenja. 

DVOJČEK – LJUBEZEN

Profimedia
Dvojčka: Izkoristite ta čas sebi v prid.

Vodilo se nanaša na ljubezen in za vas nosi eno od naslednjih sporočil (intuitivno boste prepoznali, katero velja za vas): ali v vaše življenje prihaja sorodna duša, ali je prišel čas, da se posvetite svoji partnerski zvezi, ali pa je napočil trenutek zdravljenja odnosov, v katerih ste in ki potrebujejo vašo pozornost. Nebesa vam pošiljajo ljubečega nadangela ljubezni Kamuela, ki vam pomaga pri iskanju sorodne duše, gladi spore in napetosti v odnosih ter vam pomaga na novo postavljati ravnovesje v prijateljstvih, partnerski zvezi in družinskih vezeh. Pokličite ga, da vam pomaga pri ljubeči komunikaciji ter da boste na sebe in druge gledali skozi oči ljubezni in ne sodbe.

RAK – ČAS ZA SLOVO

Profimedia
Rak: Če trenutno ne uživate v ljubezenski sreči, potem še dolgo ne boste.

Za vaše znamenje so Nebesa poslala navodilo, ki je zelo jasno: prišel je čas, ki je najprimernejši za to, da v svoje življenje uvedete nekaj povsem novega. Toda za to morate seveda narediti prostor. Nebesa vam sporočajo, da je čas za inventuro vašega življenja. Poglejte, kaj vam ne služi več in se od tega poslovite. To so lahko materialne stvari, boleča preteklost ali odnosi, ki vas izčrpavajo. Prosite nadangela Mihaela, da prereže eterične vezi, ki predstavljajo nezdravo navezavo na situacije, kraje in ljudi. Svobodno boste zadihali, prebudili novo energijo in porodili se bodo novi dogodki. Spremembe niso preproste, a so za vas več kot potrebne.

LEV – BLAGOSLOV

Profimedia
Lev: Če boste odločni, se lahko prvih rezultatov nadejate že konec meseca

Pozvani ste k iskanju dobrega. Odločite se, da boste namesto kritik izražali opažanja pozitivnega. Nič ni prepuščenega naključju in tudi tisto, kar opisujete kot neprijeten dogodek, nosi v sebi poseben blagoslov, ki uči nekaj vas in ljudi okoli vas. Ko boste na to pogledali s takimi očmi, se bodo blagoslovi zvrstili drug za drugim. Tudi če vam nekaj ni uspelo ali ste zamudili, vedite, da je bil to skrit blagoslov, poslan iz Nebes v vaše najvišje dobro. Osredotočite se na dobre plati vsakega dogodka. To vas bo izbrusilo kot diamant in blagoslovi se vas bodo dotaknili na vsakem koraku. Iščite dobro in dobro bo prišlo.

DEVICA – JEZUS IN MARIJA

Profimedia
Devica: Čas za analizo in poglabljanje pride konec meseca.

Ljubeča vnebovzeta mojstra Jezus in Marija sta z vami, ko napoči čas, da pustite svojo preteklost. Prišel je čas posvetitve odpuščanju in družinskim vzorcem. Dovolite, da slabi spomini postanejo le možnost za rast, in jih kot take sprejmite, nato pa dvignite glavo, pustite preteklost za seboj in ustvarite svetlo prihodnost. Jezus in Marija nosita v sebi veliko miline ter sta pripravljena pomagati vsem, ki so pripravljeni najti mir, milino in odpuščanje v sebi. Morda morate vi nekomu odpustiti ali pa pomagati drugim družinskim članom, da spustijo zamere in stkejo ljubeče družinske vezi. Čas je za čiščenje družinskih napetosti, ki vodijo k ločitvam ali razpadu družine.

TEHTNICA – POGLEJTE

Profimedia
Tehtnica: Obetajo se temeljite spremembe.

Nebesa vam bodo pomagala, da se za trenutek ustavite in ocenite položaj, ki vam bo razkril, ali ste resnično zadovoljni s življenjem, ki ga trenutno živite. Čas je, da ocenite svoje odnose, finance in začutite, ali ste resnično srečni. Nekatere stvari bodo ostale enake, saj vas razveseljujejo. Ugotovili pa boste, da boste morali nekaj tudi spremeniti. S temi spremembami ne odlašajte. Bodite iskreni do sebe in drugih. Če želite drugim ljudem predlagati spremembe, se ne zadržujte. Opazujte tudi zunanje znake, ki vam jih bodo pošiljala Nebesa, da boste prepoznali, kaj je treba uravnovesiti in spremeniti. Ne hitite več. Ustavite se in poglejte.

ŠKORPIJON – ZAKAJ

Profimedia
Škorpijon: Vaša notranja moč se je še okrepila

Nebesa vam sporočajo, da sta se v zadnjem času preveč spraševali in poskušali nadzorovati nekaj, kar ni v vaši moči. To pretirano spraševanje in iskanje smisla ustvarja le še dodatne blokade. Če se sprašujete ali ne, če dvomite ali ne, vedite, da boste tako ali drugače prišli na zastavljen cilj, kjer bo vse dobilo svoj smisel. Poskušajte se sprostiti in umiriti um. Tako bo smisel prišel hitreje. Nebesa sporočajo, da ne prihaja do nobenih napak in da ima vsak dogodek v vašem življenju neki namen. Kmalu ga boste odkrili. Ne sprašujte se torej, če bi lahko bilo kaj bolje. Našli boste svoj smisel in to ob ravno pravem času za vas.

STRELEC – POMOČ NA ZEMLJI

Profimedia
Strelec: Ostanite pazljivi, popazite na finance.

Ne skrivajte svoje žalosti, jeze in dovolite si prositi za pomoč. Marsikdo bo nemudoma priskočil in ponudil svojo ramo. Nebesa imamo svoje odposlance tudi na Zemlji in vam pošiljamo pomoč prav tako skozi druge ljudi. Sledite intuiciji in vedeli boste, kdo vam lahko pomaga. Ni treba, da vse storite sami. Nebesa vam pošiljajo angele za pomoč pri tistem, kar vas najbolj bremeni. Ne sramujte se prositi za pomoč tudi druge ljudi. Ko prosite za pomoč, pomoč tudi pride. Tudi Nebesa prosite in verjemite, da je pomoč že na poti. To karto ste tudi izvlekli, če nekdo v vaši bližini potrebuje prav vašo pomoč. Vzemite si čas in opazili boste, kdo to je. Ponudite svojo roko.

KOZOROG – POZITIVNE MISLI IN OKOLJE

Profimedia
Kozorog: Izstopite že iz utirjenosti.

V tem obdobju vašega življenja je izredno pomembno, da se zaveste moči svojih misli. Ravno v najtežjih trenutkih, ko tako lahko zapademo v negativno razmišljanje, je pomembno, da vizualizirate uspeh in ostanete pozitivni. Bodite disciplinirani in nadzorujte svoje razmišljanje. Izogibajte se negativnim informacijam in ljudem, saj imate tako manj možnosti, da se boste energetsko izčrpali. Vedno imejte pred očmi svoje sanje in jih ne izpustite iz rok za nobeno ceno. Nebesa vam bodo tako lažje pomagala do pozitivnega preobrata. Tudi v najtežjih trenutkih ohranite vero ter kreirajte pozitivne misli in pozitivni rezultati bodo tako lažje sledili. Nadzorujte misli.

VODNAR – PRAVA POT

Profimedia
Vodnar: S partnerjem in drugimi ljudmi si ne boste kaj dosti pomagali.

Vaši angeli ali ljubljena oseba v Nebesih vam sporoča, da ste na pravi poti ne glede na to, kako se zdi. Ostanite na tej začrtani poti in se od nje ne oddaljujte zaradi strahu ali mnenja drugi ljudi. Vlivamo vam pogum in vas vodimo po tej poti. Poslušajte le svoje srce. Za vas je predvsem pomembno, da poti, ob kateri vam zaigra srce, ne spreminjate zaradi drugih ljudi, ki vam morda vsiljujejo svoja mnenja ali vam želijo vzeti pogum. Sami sebi pa ne dovolite, da ne bi segli po svojih sanjah zaradi strahov ali dvomov. Naredite nadaljnje korake. Stopnice, ki vodijo navzgor, so pripravljene na vas. In niste sami. Angeli vas vodijo in vam stojijo ob strani.