Astro

Horoskop za ponedeljek, 12. februarja

W.Y.
12. 2. 2018, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Če boste prepričani vase, ne boste nič ranljivi. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi se postavili pred drugimi. Raje se podajte v bolj konkretne zaključke.

BIK - Trenutno si ne morete zagotoviti idealnih pogojev za svoj napredek. Vztrajajte, saj se vam bodo že kmalu začeli nizati boljši občutki, še posebej pri tistih, ki ste pri delu odvisni od svoje kreativnosti.

DVOJČKA - Počasi se daleč pride, čeprav danes niste preveč prepričani o tem. Določene stvari se ponavljajo, zato nadaljujte previdno in hkrati premišljeno, saj boste le tako daleč prišli.

RAK - Danes boste polni energije, zato boste z lahkoto opravljali vse, kar vam bodo naložili. Dan bo nadvse pozitivno vplival na vaše počutje, zato boste z lahkoto pometli s konkurenco.

LEV - Intenzivno se boste predajali delu, v večernih urah pa se boste nekoliko sprostili in si vzeli trenutek za klepet z dobrim prijateljem. Veliko zanimivega boste izvedeli, med drugim tudi o čustvih.

DEVICA - Dinamičen dan, v katerem bo spodbujena vaša tekmovalnost. Več bo energije, borbenosti, hitre akcije, pa tudi nepotrpežljivosti, ki se bo kazala še posebej na področju financ.

TEHTNICA - Po vrnitvi v realnost se vam bo marsikaj kar naenkrat zazdelo precej zapleteno. Najhitreje vas bodo spravljali iz tira tisti, ki imajo vedno glavno besedo, ne da bi vam kar koli razložili.

ŠKORPIJON - Obožujete počasno in umirjeno življenje. Toda, če se odprete napetostim, lahko uporabite energijo za nove začetke. Zberete pa lahko tudi pogum, da nekomu poveste to, kar že dolgo odlašate.

STRELEC - Preveč časa boste porabili za nekaj, kar bi si lahko privoščili pozneje. Majhne napake vseeno nočete priznati, saj vas vodijo trenutne želje, pred katerimi se ne morete zadržati.

KOZOROG - Vse lahko dosežete, če verjamete vase in zaupate dobremu izidu. Morda boste ugotovili, da vam lahko deljenje vaših najbolj nenavadnih zamisli z nekom drugim pomaga.

VODNAR - Občutili boste odlično energijo, ki vas bo opominjala na to kaj bi radi dosegli. Ne pozabite začetek je pol opravljenega dela. Današnji dan nosi tudi vznemirjenje in živčnost.

RIBI - Ne želite navajati razlogov za vsak svoj korak. Vseeno se morate prilagoditi in preprosto sprejeti tudi nekaj, kar vas ne navdušuje najbolj pa je kljub temu nujno potrebno za vas.