Astro

Horoskop za nedeljo, 11. februarja

W.Y.
11. 2. 2018, 06.42
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Obeta se vam dinamičen in razposajen dan. Prijetno druženje vam bo pisano na kožo, posebno če sta s to osebo povezana že nekaj časa in imate z njo tudi drugačne načrte.

BIK - Prijeten dan je pred vami, saj bodo določene situacije prebudile vaše srce. Kreativni boste, torej lahko vplivate na ugoden potek srečanja, ki vas v notranjosti nekoliko skrbi.

DVOJČKA - Ogromno strasti bo prineslo čarobnost in razigranost. Današnje energije vam bodo naklonjene in tako se boste počutili več kot odlično. V večernih urah se postavite zase.

RAK - Končno bo nastopil trenutek, da spremenite določene zadeve v svojo smer. Tišina bo danes odlična oblika meditacije in priložnost, da najdete svojo harmonijo.

LEV - Danes si privoščite nekaj zase, saj se zadnje čase gibljete po enih in istih vzorcih, ki vas že utrujajo Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na ljubezenskem področju spravila v slabo voljo.

DEVICA - Dejstvo je, da si boste izbrali težjo pot za katero boste prepričani, da je učinkovita. Močan vpliv bo imel prijatelj, ki vam pomaga razumeti novosti in razširi obzorja.

TEHTNICA - Nikar se toliko ne pritožujte, saj tudi sami ne ukrenete nič v smeri izboljšanja na področju čustev. Samski boste razmišljali o opcijah, ki so vam trenutno na razpolago.

ŠKORPIJON - Danes bo zaželeno, da sledite svoji intuiciji in tako se boste lahko odločili modro. V veliki meri vas bodo sprostile športne aktivnosti, s katerimi se boste znebili odvečne energije.

STRELEC - Vaša energija postopoma narašča. Obožujete presenečenja, na katera se boste danes odzivali z veliko navdušenja. Povežite se z nekom, ki mu lahko popolnoma zaupate.

KOZOROG - Izkoristite vse, kar se vam v današnjem dnevu ponuja. V zadnjem času ste se preveč obremenjevali, namesto da bi živeli in uživali v sedanjosti. V ljubezni bo nekaj nejasnosti.

VODNAR - Dan boste začeli v hitrem tempu, sproščeni boste in ne bo vas motilo, da marsikaj ni tako kot bi moralo biti. Na področju čustev boste končno dojeli, kaj lahko pričakujete.

RIBI - Nič kaj navdušeni ne boste nad partnerjem, saj imate občutek, da se neprestano trudite in na dogodke ne morete vplivati, posebno če se že nekaj časa nahajata v konfliktih.