Astro

Horoskop za soboto, 10. februarja

W.Y.
10. 2. 2018, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Na vas gledajo drugače kot običajno. Za to je vzrok vaš oster nastop in hladnost, ki jo oddajate. Odprite se vsaj tistim, ob katerih čutite dobro energijo, spoštovanje in naklonjenost.

BIK - Danes vas najbolj motili ljudje, ki ne povedo resnice, ampak prirejajo zadeve. Pretehtajte vse razloge za in proti, šele nato se počasi odločite, kdo je vreden vašega zaupanja.

DVOJČKA - Danes vam bo toplo pri srcu, saj se vam bo oglasil nekdo, ki mu je vajin odnos zelo pomemben. Končno se boste s to osebo pogovorili, tudi o nadaljevanju vajinega odnosa.

RAK - Danes boste razpoloženi za prijetna šepetanja s partnerjem in nežnosti, ki vam bodo pisane na kožo. S strani prijatelja boste zahtevali nekaj obljub, ki vas bodo konec dne pomirile.

LEV - Privoščite si naklonjenost osebe, ki vas opazuje in si naredite z njo korak v prihodnost. Na ljubezenskem področju so vse zvezde na vaši strani, zato boste sproščeni.

DEVICA - Premislite, preden boste nekoga spraševali o osebnih zadevah. Lahko se zgodi, da dobite veliko nepovezanih informacij, ki vas bodo samo še dodatno zmedle.

TEHTNICA - Želite početi nekaj novega, čeprav je stanje takšno, da vam tega ne dovoljuje, saj bo najprej potrebno opraviti še nekaj, povezano s preteklostjo. Še vedno imate možnost, da vse skupaj obrnete v svojo smer.

ŠKORPIJON - Danes boste sklenili dogovor, in že danes spoznali njegove prve pozitivne posledice. Danes bo čas primeren tudi za urejanje domačega okolja in svojih misli.

STRELEC - Niste dovolj pozorni, kar je za vas novost, toda danes očitno ne znate prepoznati prave priložnosti, kar vas lahko kasneje drago stane. Usmerite se v pogovor, po katerem hrepenite.

KOZOROG - Preveč ste napeti in nezadovoljni, zato se vrtite v začaranem krogu in zase ne vidite prave rešitve. Popazite na svoje zdravje, saj se trenutno kopiči nekaj negativne energije.

VODNAR - V odnosu, ki je za vas pomemben, boste obstali na polovici poti, saj vas bodo jezili mešani občutki. Zavedate se, da morate najprej poskrbeti za svoje zadovoljstvo, šele na to so na vrsti drugi.

RIBI - Ugaja in odgovarja vam naklonjenost osebe, s katero ste povezani že nekaj časa. Tokrat se lahko resnično sprostite, saj bo vse skupaj potekalo s pridihom iskrenosti.