Astro

Horoskop za petek, 9. februarja

W.Y.
9. 2. 2018, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Tokrat boste na situacije pogledali iz drugega vidika in tako našli moč in energijo, ter sledili svojim sanjam, ki so odlično začrtane. Pomagal vam bo nekdo, ki vam je všeč.

BIK - Danes lahko marsikaj obrnete sebi v korist, toda zagotovo ni dovolj le, da čakate na to, kaj se bo zgodilo. Nečesa ne boste razumeli, dokler ne boste vzeli zadev v svoje roke.

DVOJČKA - Danes boste zaslutili, da se bo treba prilagajati in temu tokrat ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali v za vas pravi smeri.

RAK - Vaša odločitev je, ali boste ostali na istem mestu, ali se boste premaknili naprej. Vaše želje so velike, ker se znajdete boste našli način, kako jih uresničiti.

LEV - Marsikaj se bo počasi izboljšalo in lažje boste zadihali, tudi glede stvari, ki so vas obremenjevale. Na poslovnem področju vas bo odlikovala zgovornost, ki bo najbolj izrazita v dopoldanskih urah.

DEVICA - Preveč mislite na druge in premalo nase. Prav tako ste preveč previdni pri denarju, pa čeprav je vse popolnoma varno. Odtrgajte se iz stereotipov in si privoščite nekaj drugačnosti.

TEHTNICA - Stres vam lahko povzročijo določene poslovne zadeve. Morda ne boste našli rešitve za izziv takoj, a če boste potrpežljivi, se bo odgovor pojavil sam od sebe.

ŠKORPIJON - Ne ozirajte se danes na to, kar se dogaja okoli vas. Zanašajte se le na dejstva in to vas bo usmerilo na pravo pot ter vam prineslo odlične rezultate.

STRELEC - Poskrbite, da boste rešili vse, kar je nujnega. Če ste dobili namig, da nekdo dvomi v vašo zvestobo, je čas, da s svojo simpatičnostjo dokažete da temu ni tako.

KOZOROG - Vaše odločitve bodo samozavestne in z njimi se boste povzpeli še višje od začrtanega. Današnji dan vam prinaša uspeh na delovnem mestu in srečo v ljubezni.

VODNAR - Pozanimajte se glede boljših pogojev. Vsaka sprememba je dobrodošla, premaknila vas bo, potem se boste lažje usmerili v tisto, kar je za vas ključnega pomena.

RIBI - Danes se vam obeta nekaj napetosti, vendar nikar ne dovolite, da bi vam to pokvarilo razpoloženje. Poskrbite za dovolj sprostitve, kar vas bo napolnilo z optimizmom.