Astro

Tedenski horoskop: veliko nemira bo

B.J.
21. 1. 2018, 13.46
Posodobljeno: 21. 1. 2018, 13.48
Deli članek:

V tem tednu bo naša zazrtost naprej večja kot običajno, principi, povezani z Vodnarjem in Uranom, so posejani po celotnem horoskopu.

Profimedia
Kaj bo lepega prinesel prihajajoči teden?

Pri tem bo seveda tudi veliko nemira, pa tveganja, a tudi odličnih idej, ki bodo kar prehitevale druga drugo in čakale na tistega, ki bi jih znal uresničiti in izpeljati. Ker nič nikoli ni samo dobro, bomo v teh dneh srečali tudi veliko upiranja, kljubovanja in teženj po samostojnosti oziroma neodvisnosti, tudi na silo, če ne bi šlo drugače. Osamosvojitev od negativnih vplivov, »ki že predolgo trajajo«? Vsekakor ugoden čas za to, in če že ne za izvedbo, vsaj za trdno odločitev, da bomo to naredili takoj, ko se pokaže prava priložnost ... Luna je ta teden v prvem krajcu, že v naslednjem pa bo priložnost za narediti resen korak ali celo rez prinesel prvi od letošnjih petih mrkov – na osi Vodnar-Lev, to ne bo »kar nekaj« ... Vmes se je treba predvsem v četrtek paziti pritiskov, manipulacij in prisile, pa naj gre za materialne zadeve oziroma vrednotenje ali pa medosebne odnose.

Horoskop za teden od 22. do 29. 1. 2018

OVEN (od 21. 3. do 20. 4.)

V prvem delu tedna boste še prepričani, da se vse lahko izteče v redu, če se boste dovolj potrudili. Potem bo Luna prinesla nekaj več miru in stabilnosti, Venera pa nekaj novih zamisli v zvezi s prihodnostjo, kakršna se trenutno kaže. V primeru slabe volje ali utrujenosti si ne delajte težav, gre samo za čas, ko bodo vaše baterije že bolj prazne; poskrbite zase, umaknite se in počakajte kak dan ali dva, takrat prihaja ugodnejši čas za vas.

BIK (od 21. 4. do 20. 5.)

V prvi polovici tedna bo že vse kazalo na zelo dober izhod, potem pa bodo začele manjkati informacije, nekdo, od katerega je veliko odvisno, bo za kak dan izginil, drugi, ki bo prevzel štafeto, ne bo obvladal položaja, skratka, občutek boste dobili, da gredo stvari v slabo smer. Kar zadeva finance, bo sredi tedna bolj mirno in jasno kot pa na začetku. V ljubezni veliko dogajanja, besed in topline, morda kaka sprememba, a takšna po vaši meri.

DVOJČKA (od 21. 5. do 20. 6.)

V tem tednu se boste znašli pred dilemo, ali prednost dati informacijam (kar počnete običajno) ali financam, ki vas skrbijo in ta čas ne kažejo najboljše perspektive. Pazite na izdatke, še najbolje bi bilo, če bi si jih začeli zapisovati, tudi majhne. V službi je trend nejasen, nekdo ne ve, kaj je treba narediti, toda to z vami nima veliko opraviti; kot da bi izgubili upanje in čakali, ali bo udarilo mimo. V drugi polovici tedna boste poskrbeli za malo boljše vzdušje in ljudje vam bodo hvaležni.

RAK (od 21. 6. do 22. 7.)

Pridružili se boste mnenju in gibanju tistih, ki vas bodo prepričali s trdnostjo argumentov, ne pa s čustvenim pristopom. Pojavile se bodo neke odlične finančne priložnosti, ki pa se jih boste odločili najprej temeljito premisliti. V ljubezni se odnos resni ali pa ohlaja – gre morda za nedosegljive zahteve ene od strani? Proti koncu tedna je videti, da boste zelo vpeti v številna dogajanja, lahko se zgodi, da se boste ob vseh informacijah počutili dokaj nemočne, saj ne boste vedeli, kje začeti ...

LEV (od 23. 7. do 22. 8.)

Če ste del kakega tima, se vam v tem tednu obeta uspeh; odlično boste znali uravnavati različne temperamente in pričakovanja članov. Tudi sicer boste imeli več koristi od drugih, pa tudi dobre povratne informacije. Bo pa zato proti koncu tedna razpetost med akcije, ki zahtevajo celega človeka, in neke zaostale naloge zelo velika, čisto možno je, da boste marsikaj naredili le napol. Z besedami boste drugim pričarali luč na koncu predora, prepričali jih boste, da je vredno.

DEVICA (od 23. 8. do 22. 9.)

Tokrat boste poskusili povezati tiste, ki si prizadevajo, a vodijo samostojne bitke, po vašem mnenju brez pravih možnosti. Za sentiment je bolje, če bi ga ta teden pustili ob strani, samo škodo imate lahko od njega. To ne pomeni, da postanite trdosrčni, tega je že brez vas preveč v zraku, le vplivati si ne pustite. V sredo ali četrtek bo pravi veter za spoznanje, kaj bi lahko počeli v prihodnje, da bi bili tudi notranje izpolnjeni in veseli ali pa da bi zrasla vaša cena v okolici.

TEHTNICA (od 23. 9. do 23. 10.)

Ustvarjalne energije in volje do uspeha vam v tem tednu ne bi smelo zmanjkati. Prava izmenjava mnenj bo pripeljala do tega, da bodo vaše ideje širše sprejete, drugi pa jih bodo skušali še nadgraditi. V ljubezni je na vrsti nekaj dni, ko bo vse videti v redu. Konec tedna je videti živčnost, to pa zaradi prejšnjega zanašanja na nekoga, ki bi moral opraviti svoj del naloge, pa je ni in bo na vas, da to izpeljete – poleg vseh svojih stvari, seveda.

ŠKORPIJON (od 24. 10. do 22. 11.)

Prva polovica tedna se v horoskopu škorpijonov zdi zelo napeta, saj se bo z vsem naenkrat mudilo. Vaše aktivnosti ne bodo odvisne samo od vas, precej se boste morali nasloniti na druge. Male poti, komunikacija vseh vrst in posredovanje znanja, vse to vam bo v tem tednu odprlo marsikatera vrata. Če se v ljubezen zdaj vplete denar, boste dlje časa slabe volje. Proti koncu tedna boste veliko v stiku s sorodniki, sorojenci ali sosedi, nekaj bo treba urejati in miriti.

STRELEC (od 23. 11. do 21. 12.)

V začetku tedna boste zelo napeti, in če ne bo kdo hitro dojel, kaj hočete, tudi prav nestrpni. Marsov prihod v vaše znamenje bo prispeval zadosti energije, da bosta slabo voljo zamenjali podjetnost in težnja po uspehu. V ljubezni je v zraku še vedno Uranovo prevratniško delovanje, kjer spokoja in harmonije ne bo veliko, prej nemir in različne situacije; marsikaj od tega bo verjetno le posledica slabe komunikacije.

KOZOROG (od 22. 12. do 20. 1.)

V tem tednu boste skrbeli za finančno plat vsega, kar boste počeli. »Ali se izplača,« bo vaše glavno vodilo. Sredi tedna se zna zgoditi, do boste dobili neko informacijo o dogodkih, ki so že zdavnaj pospravljeni na svojo polico, a je nekaj še manjkalo. Zdaj boste lahko mirno zaprli to knjigo. V drugi polovici tedna boste opazili, da vaša prizadevanja niso dobro ocenjena, in se najprej vprašali, kaj ste naredili narobe, šele potem pa posumili v namene tistega, ki je ocene izrekel.

VODNAR (od 21. 1. do 18. 2.)

Poslušanje raznih deklaracij, po katerih so vsi samo uspešni, vas bo že utrujalo, vsekakor pa ne prepričalo. Zato boste ponudili zgled, kako se tudi lahko dela. Poleg glavnih opravil boste poskrbeli še za tisoč malenkosti, ki jih drugi nikoli ne opazijo, a tokrat ne boste tega nikomur očitali, le prikazali boste svojo vrednost. Konec tedna bo v zraku veliko besed, prenašanja informacij, usklajevanja, vi pa boste slabe volje, češ da bo kaj ušlo izpod nadzora in bi lahko nastala škoda.

RIBI (od 19. 2. do 20. 3.)

V zraku je veliko preveč informacij in še nove prihajajo, tako da vam ne uspeva dočakati tistih nekaj minut, da bi se prah polegel in situacija zbistrila do take mere, da bi vi lahko vedeli, kaj vam je storiti oziroma katera pot je prava. Sredi tedna se vam lahko nekaj posveti, kar je bilo doslej skritega ali nerazumljenega. Razmišljate o tem, da bi nekomu pomagali. Poskusili boste poiskati kako zanesljivo pot. Da bi vsaj komu zasvetila iskrica.

PREMIKI V TEM TEDNU

Sonce bo prišlo od 1°51 do 8°58 Vodnarja.

Merkur bo prišel od 15°13 do 25°53 Kozoroga.  

Venera bo prišla od 4°53 do 13°40 Vodnarja.

Mars bo prišel od 27°10 Škorpijona do 1°29 Strelca, v katerega bo vstopil 26. 1.

Jupiter bo prišel od 20°04 do 20°55 Škorpijona.  

Saturn bo prišel od 3°46 do 4°31 Kozoroga.

Uran bo ta teden prišel od 24°43 do 24°51 Ovna.

Neptun bo šel od 12°27 do 12°52 Rib.

Pluton bo po Kozorogu prišel od 19°29 do 19°43.

Luna bo 22. 1. vstopila v Ovna, 24. 1. v Bika, 26. 1. v Dvojčka in 28. 1. v Raka.

Prvi krajec bo na nebu v sredo, 24. 1., ob 23.20 na 4°53 Bika.