Astro

Horoskop za ponedeljek, 22. januarja

W.Y.
22. 1. 2018, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes ne boste preveč razpoloženi za pogovor, saj ste z mislimi trenutno pri svojih situacijah, ki vas bremenijo. Vsakemu, ki vas bo izzival, boste odgovorili direktno in diplomatsko.

BIK - Privoščite si sproščen dan v družbi prijateljev. V službi ste pod velikim pritiskom in resnično potrebujete sprostitev, ki vas bo ponovno postavila na pravo mesto.

DVOJČKA - Pripravljeni boste na napredek in višje cilje. Vse skupaj bo v kombinaciji z vašimi sposobnostmi ključ do boljšega počutja in dviga vaše samozavesti, kar vas bo razbremenilo.

RAK - Danes boste razpoloženi in zelo komunikativni, tudi v družbi tistih, ki vam niso najbolj pisani na kožo. Naraščajo vaša ljubezenska pričakovanja, kar pa ljubljeni osebi ne bo najbolj všeč.

LEV - Končno boste spoznali, da vas zaletavost in trma ne vodita nikamor. Če bodo od vas zahtevali odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se le trenutnim vzgibom.

DEVICA - Že nekaj časa čutite, da potrebujete spremembo, ki vas bo ponovno napolnila z divjo energijo. Planetarni vpliv bo danes vse prej kot obremenilen, vaše misli pa hitre in prodorne.

TEHTNICA - Veliko stvari se premika tako, kot ste si zastavili, še posebno v ljubezenskih odnosih, ki se bodo končno začeli premikati v pravi smeri in vam prinašati zadovoljstvo.

ŠKORPIJON - Ne ustavljajte se pri zadevah, ki se na prvi pogled zdijo zelo privlačne, saj se za njimi skriva čisto drugačno ozadje. Ugotovili boste, da je potrebno vsako stvar dvakrat preveriti.

STRELEC - Če se boste potrudili na prijazen način doseči, kar ste si zastavili, imate odlične možnosti za počasni napredek. Jezile vas bodo pikre pripombe prijateljev, zato se boste morali potruditi ohraniti svoj mir.

KOZOROG - Vaše sanje bodo imele novo podobo, ki so jo čustveni zapleti zameglili. Prodornost, s katero boste nastopili danes, bo temeljita in občudovanja vredna, vedeli boste kaj morate storiti.

VODNAR - Nimate česa izgubiti, če začnete z direktnim pristopom. Stvari se popravljajo, kljub temu, da boste primorani izpostaviti nekaj kritik, ki bodo vplivale na razplet zgodbe.

RIBI - Danes vas bodo prijetno presenetile spodbudne novice, ki vam prinašajo nove možnosti. Naenkrat boste ugotovili, kaj si nekdo v resnici želi in zato boste tudi veliko bolj sproščeni.