Astro

Horoskop za nedeljo, 21. januarja

W.Y.
21. 1. 2018, 06.51
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Dokler boste v odnosih delovali v pozitivni smeri, vam nič ne bo prišlo do živega. Ne nasedajte besedam nekoga, ki mu že tako in tako ne zaupate najbolj.

BIK - Če ste se odločili napredovati na osebnem področju bo potrebno vložiti več energije, v nasprotnem primeru rezultati še dolgo časa ne bodo vidni, kar vas lahko razjezi.

DVOJČKA - Všeč vam je bilo, dokler so bile stvari jasne, sedaj, ko so nastopile nejasnosti, vas bo vse skupaj začelo pošteno skrbeti. Poskrbite zase tako kot si zaslužite.

RAK - Čustvene zadeve bodo dobile danes čisto drugačno podobo, saj se boste končno pripravljeni pogovoriti in enkrat za spremembo celo priznati svoje napake.

LEV - Razmislite o možnostih, ki vam jih nekdo ponuja. Danes, ko ne boste obremenjeni z delom in financami, si boste veliko lažje odtrgali nekaj časa zase in za tehten razmislek.

DEVICA - Zaradi nerešene situacije ki je za vas zelo pomembna, si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb in navidezno misel. Bolj priporočljivo je, da se s prijatelji podate na izlet.

TEHTNICA - Danes boste srečali nekaj sogovornikov, ki vam bodo ponovno vzbudili zaupanje. Nenapovedan izlet bo najboljša možna odločitev današnjega dne, ki vas bo razvedrila.

ŠKORPIJON - Vaša strast bo danes neustavljiva, vi pa najbolj prodorni na ljubezenskem področju, kjer lahko kljub manjšim zapletom pričakujete pozitivno realizacijo.

STRELEC - Vsaka stvar je za nekaj dobra in to boste spoznali danes, ko se boste spomnili na nekoliko slabšo situacijo iz preteklosti, ki vas je naučila marsičesa, kar vam bo sedaj koristilo.

KOZOROG - Umirjen dan vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim, ki ne bodo enostavne. Vse skupaj boste opravljali z navdušenjem.

VODNAR - Ne pustite se negativnemu vplivu, ki bi lahko pokvaril vaše ljubezenske odnose. Poiščite v sebi tisto najboljše in se pogovorite o nastalih nesporazumih, ki lahko nastanejo proti večeru.

RIBI - Z lahkoto se boste danes lotili urejanja doma, okolice in pospravljanja, ki vam bo prineslo zadovoljstvo. Ljudje, ki želijo biti v vaši družbi, bodo morali nekoliko počakati.