Napoved

Horoskop za torek, 16. januarja

W.Y.
16. 1. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes ne morete posebno izrazito napredovati, saj vas čaka še nekaj situacij, povezanih s preteklostjo. Za vse skupaj potrebujete več časa in prave motivacije, ki vam je primanjkuje.

BIK - Veliko malenkosti vas muči in nervira, saj ste utrujeni in negotovi, še posebej na področju dela in financ. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov.

DVOJČKA - Končno je nastopil pravi čas, da zapustite svoje preverjene poti in zaplujete v nemirne vode, ki prinašajo nova spoznanja in rešitve, ki vas bodo opogumile.

RAK - Na ljubezenskem področju bosta danes vladali zmeda in neodločnost, ki lahko pokvarita čudovito vzdušje tudi v večernih urah. Priznati si morate, da se niste najbolj potrudili.

LEV - Današnje srečanje, bo potekalo v neobičajnih pogojih in okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite z osebo, ki vas privlači.

DEVICA - Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se v dani situaciji rešili na čim lažji način. Soočiti se bo potrebno z nastalo situacijo, ki ne bo najbolj vzpodbudna.

TEHTNICA - Danes žal ne morete imeti zadnje besede, zato nikar ne zapravljajte dragocenega časa. Poskrbite raje za vse, kar je povezano s študijem in poslovnimi odločitvami.

ŠKORPIJON - Na poslovnem področju vas čaka veliko dela in že dopoldne se boste morali potruditi. Razmišljali boste tudi o pomembnih spremembah, ki pa trenutno še niso izvedljive.

STRELEC - Veliko stvari se premika, in sicer v pozitivno smer, kar vam prinaša svežino in zadovoljstvo. Končno boste sposobni premakniti zadeve iz mrtve točke.

KOZOROG - Danes boste na veliko osvajali z vsebino in s svojo prijetno podobo. Zdaj ni čas, da bi prepuščali naključju, vse skupaj bo odvisno predvsem od vaših odločitev.

VODNAR - Motijo vas poslovne nedorečenosti in nerešeni odnosi, zato danes ne boste ravno najboljše volje. Pazite tudi na svoje zdravje, saj ste trenutno v bolj občutljivi fazi.

RIBI - Panično boste razmišljali, kje naj bi se spremembe začele, medtem ko bo vse dogajalo mimo vas. Marsičesa ta trenutek še ne opazite, a kmalu bo jasno, da se morate prilagoditi.