Napoved

Horoskop za nedeljo, 3. decembra

W.Y.
3. 12. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Hiteli boste, površni boste in na trenutke tudi prepirljivi. V pomoč vam bo spoznanje, da nekomu zelo veliko pomenite. Od večera pričakujete globoke pogovore, lahko ste presenečeni.

BIK - Danes boste nekoliko počasnejši kot v preteklih dneh. Premislite o tem, da do nekoga počasi spremenite svoj odnos, ki ni bil ravno korekten. Kratki stiki so možni v družini.

DVOJČKA - Čeprav ste usmerjeni v prihodnost, zdaj ni trenutek, da bi lahko prehitevali dogodke in čas. Prijatelju boste očitali odtujenost, vendar tudi sami ne boste ravno najboljše razpoloženi.

RAK - Z velikim zadovoljstvom se boste usmerili v odnos, ki vam je zelo pomemben in uživali boste v prijetnem večeru. Energijo, ki je imate dovolj, boste romantično izkoristili.

LEV - V današnjem dnevu boste naredili odličen vtis na nekoga od prijateljev. Mnenju drugih boste znali prisluhniti, kar bo ugajalo vsem v okolici. Zlahka boste našli skupni jezik.

DEVICA - Očitali vam bodo neprilagodljivost, čeprav se boste trudili pokazati se v čim boljši luči. Veliko razumevanja za vaše ideje danes ne bo. Jezni boste na mlajšega družinskega člana.

TEHTNICA - Trdno boste prepričani v svoje odločitve na ljubezenskem področju, zato se na druge ne boste ozirali. To vam lahko prinese trenja, če se ne boste na pravi način pogovorili.

ŠKORPIJON - Poleg smisla za humor boste pokazali tudi odločnost, ki je od vas nihče niti ni pričakoval. Ne boste se obremenjevali s kritiko, kar bo na koncu prava odločitev.

STRELEC - Čeprav boste dobre volje, vašega potrpljenja ne bodo smeli preizkušati. Kdor se ne bo ravnal po vaših pravilih igre, se bo kmalu znašel osamljen, daleč vstran od vašega nasmeška.

KOZOROG - Kozorogi boste danes zazrti v prihodnost. Vaša zbranost bo na samem vrhuncu, zato boste z lahkoto opravljali tudi vse tiste obveznosti, ki vam sicer ne ležijo preveč.

VODNAR - Všeč so vam situacije, v katerih se ne potrebujete izpostavljati. Manj časa imate za razmišljanje, bolje je. Popoldne prihajajo dobre novice, po katerih boste še bolj sproščeni. 

RIBI - Na vas bo nekdo močno vplival, čeprav si tega ne boste priznali in boste trmasto nadaljevali po svoje. Vsekakor premislite, morda pa še ni pravi trenutek za tvegane korake.