Napoved

Horoskop za soboto, 11. novembra

W.Y.
11. 11. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Na vidiku je odličen dan in končno ste se pripravljeni ukvarjati se z nečem, kar vas dejansko umirja in hkrati vzpodbuja. Če se boste prepustili, se vam bo izpolnila ljubezenska želja.

BIK - Energije, vam ne bo manjkalo, lahko se vam zgodi, da ne boste končali vsega, kar ste začeli, kar vas bo obremenilo. Na to se ne boste ozirali, saj ste zelo nesigurni vase.

DVOJČKA - Intenzivna energija današnjega dne bo vodila v akcijo in spremembe. Največ napetosti bo na zasebnem področju, saj boste hrepeneli po nežnosti in romantiki.

RAK - Današnji dan vam bo podaril upanje in zaupanje v moč življenja, kar vam bo pisano na kožo. Morda si boste izbrali bližnjico, katero pa počasi spremenite v odgovornost.

LEV - Danes vam ne bo prijetno, saj se počutite ujeti v vrtinec svojih želja. Dan vas bo preizkušal na več področjih, odkrival vaše šibke točke in vas zvečer pomiril s harmonijo.

DEVICA - V odnosih bo prisotna manjša napetost, vendar jo lahko z nekaj poguma premagate in naredite korak naprej v pravi smeri. Nikar ne nasedajte prelepim besedam.

TEHTNICA - Nikakor ne najdete prave rešitve in niste zadovoljni, saj vas na čustvenem področju moti kopica zadev, ki niso v vaši moči, da bi jih rešili ali pripeljali do konca.

ŠKORPIJON - Pred vami je učinkovit dan, saj boste nekoliko močneje čutili tok, ki vas pelje v harmonijo in odlično razumevanje v medsebojnih odnosih, kar vas bo pomirilo.

STRELEC - Na čustvenem področju se vam odpirajo nova vrata, vse skupaj prihaja nekoliko nepričakovano, zato ne bodite presenečeni, če se boste najprej ustrašili in umaknili.

KOZOROG - Ugodna luna vam danes prinaša nekaj dobrih iztočnic. Dan bo v znamenju raziskovanja in pridobivanja samozavesti, kar vam bo v prihodnje zagotovo koristilo.

VODNAR - Veliko vaše pozornosti bo danes namenjeno ljubezenskim zadevam. Potrebna bo tudi dodatna pozornost da vas stres ne izčrpa preveč, saj ves čas razmišljate samo o obveznostih.

RIBI - Ne izgubljajte upanja, tudi če se nekaj ni odvilo tako kot bi si želeli. Vsekakor vam bo izredno naporno lotevati se nečesa, v kar ne verjamete popolnoma.