Napoved

Horoskop za petek, 10. novembra

W.Y.
10. 11. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vse kar imate v mislih boste opravili hitreje, če se ne boste držali svojih principov. V ljubezni boste znova negotovi in nihajoči, kar vas pelje v slabe energije in konflikte.

BIK - Vprašajte prijatelja glede možnosti za zaslužek, saj so na vidiku nove priložnosti. V večernih urah boste že pošteno utrujeni, vendar zadovoljni sami s sabo.

DVOJČKA - Prav je da ste zgovorni in odprti, toda tudi vi greste lahko predaleč in s svojimi nepremišljenimi besedami nekoga užalite. Uporabite raje nekaj šaljivega humorja.

RAK - Danes boste razpeti med sanjami in realnostjo, kar vam ne bo ponudilo otipljivega zadovoljstva, zato se raje ustavite in si vzemite tisto, kar vam življenje ponuja.

LEV - Najbolj zadovoljni boste takrat, ko ne boste pod pritiskom. V ljubezni prisluhnite svojemu notranjemu občutku, tako ne boste zgrešili. Nekdo na drugi strani bo z vašim pristopom zelo zadovoljen.

DEVICA - V službi se pogovorite in soočite z nekom, ki je v ozadju, toda je vir pravih informacij za vas. Na čustvenem področju vas rešuje predvsem vaša iznajdljivost.

TEHTNICA - Odločili ste se, da bo danes vse potekalo drugače, toda vseeno vas še vedno obremenjujejo zadeve, ki jih očitno še ne morete spremeniti, saj ste preveč prepričani v svoja pravila.

ŠKORPIJON - Pred vami je odličen dan za poslovne podvige, še posebej če delate z ljudmi. Znali boste prepričati s svojo simpatičnostjo, ki pa bo nekoga zelo zmotila.

STRELEC - Na poslovnem področju boste izredno resni in zahtevni in morda se vam prav zato ponavljajo ene in iste težave. Danes bo natančnost dvorezni meč.

KOZOROG - Danes boste imeli priložnost poglobiti odnose, kar vas bo razbremenilo. Pripravljeni boste na nove začetke, ki bodo vodili v zgodbe s pravim, zadovoljnim koncem.

VODNAR - Končno boste sposobni pozabiti na nekaj težavnega, kar vam krade vaš spanec. Na dobri poti ste, da naredite nekaj na sebi in se umaknete od konfliktov, ki se pojavljajo.

RIBI - Vseh misli, ki vas bodo sledile, ne boste zmogli zadržati zase. Odreagirali boste brezglavo, zato pazite na svoje besede, ki jih boste izrekli. Vaša čustva bodo iskala potrditve.