Napoved

Tedenski horoskop: čas je za napredek

W.Y.
22. 10. 2017, 17.00
Deli članek:

Sonce v znamenju škorpijona, ki začenja svojo s strastjo obarvano pot, vas bo prebudilo še posebej na osebnem področju, kjer boste začeli pospešeno strmeti k napredku.

Dreamstime
Kaj kažejo zvezde?

Sonce v znamenju škorpijona, ki začenja svojo s strastjo obarvano pot, vas bo prebudilo še posebej na osebnem področju, kjer boste začeli pospešeno strmeti k napredku. Zaželeli si boste več dogajanja in intenzivnosti, površinske zadeve vas ne bodo zanimale. S pomočjo Merkurja v znamenju škorpijona, se lahko na področju dela in financ v svoji vnemi zapletete v kakšen konflikt, saj bo prisoten boj za prevlado na vseh področjih. Če se vse skupaj ne bo odvijalo, kot ste si zamislili, se lahko pojavi tudi nekaj nevoščljivosti in ljubosumja. Mars in Venera v znamenju tehtnice bosta omehčala vaša čustva in izpostavila željo po biti ljubljen in toplo sprejet. Lepe misli, ki jih boste deležni, se vam bodo še dolgo časa pletle po glavi. Največ sreče prihaja v tem tednu za ovne, device in tehtnice. Več previdnosti in pozornosti pa boste potrebovali biki, dvojčki in ribe.

OVEN
Pod ugodnim vplivom lune v strelcu si lahko v ponedeljek in torek obetate, da boste imeli zadnjo besedo. Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste odrezali. Ni večjih težav, le pozabite na vse tisto, kar se je dogajalo v preteklosti. Prva naloga bo, da si pridobite vse potrebne informacije, šele potem boste lahko začeli resno razmišljati o novi, bolj diplomatski taktiki.

BIK
Pazite v prvih dneh tedna, ko vas bo vodila ognjena luna pri delu in ne zamujajte več. Radi bi počeli kaj novega, vendar to za zdaj ni mogoče. Zgledujte se po tistih, ki se z enakimi ali podobnimi zadevami ukvarjajo veliko bolj sproščeno. Bodite konec tedna pozornejši, posebno z nekom, ki vam ne glede na vse stoji ob strani in vas ves čas vzpodbuja.

DVOJČKA
Čeprav boste dobili v prvih dneh tedna, ko bo luna v strelcu pomemben podvig, si ga v tem trenutku ne boste znali razložiti. Za pomoč boste prosili prijatelja, ki je bolj izkušen. Ravnali se boste po njegovih nasvetih in prišli do velikega dobička. Zaradi napak drugih se boste znašli na stranskem tiru. Jeza vam proti koncu tedna žal ne bo pomagala.

RAK
Oklepate se istih zadev, s čimer se želite zavarovati, posebno v ljubezenskih odnosih. Le doma pazite, da ne bi sredi tedna, ko bo luna v kozorogu spet začeli prepirov le zaradi vaših nenavadno ostrih odgovorov. Nikar ne obujajte zadeve, ki naj bi ostala v preteklosti, posebno glede ljubezni, ki bo v tem tednu sproščena in razigrana.

LEV
V ospredju bodo v prvih dneh tedna, ko bo luna v strelcu denarni posli. Načrtovali ste več stroškov in potovanje, zanimivo je, da se bo vse obneslo, kot ste si zastavili. Odločili se boste tako, kot je najbolje za vse. Ne bodite presenečeni, vsako okolje ima svoje zakonitosti. Ko ste stopili v tega, bi se morali zavedati, da morate marsikaj vzeti v zakup in se prilagoditi.

DEVICA
Veliko stvari se vam je dogajalo, zato je sreda z luno v kozorogu primeren čas, da si napolnite baterije. Pojdite v naravo, kajti to vas bo pomirilo in sprostilo. Tistim, ki vas ne poznajo dobro, ni treba pojasnjevati, zakaj ste se odločili za določeno potezo. Drugi bodo že sami dojeli vaše razloge in se jim kasneje tudi prilagodili. Prehajate v boljše obdobje.

TEHTNICA
Nikar ne pozabite, da za dežjem vedno posije sonce. Oddahnili si boste od vseh obveznosti in zadihali proti koncu tedna, ko se luna seli v znamenje vodnarja sproščeno. Čustva bodo realna in iskrena, kar vas bo razveselilo. Na potovanjih boste neučakani, v karieri vas rešuje klic v zadnjem hipu. Nekdo bo posebno pritegnil vašo pozornost.

ŠKORPIJON
Do ljudi, ki vas obkrožajo boste imeli do srede, ko se bo luna nahajala v strelcu simpatične in spontane odnose. V službi boste v sredo ali četrtek jasno predstavili svoje želje in cilje. Prisluhnili vam bodo. Zmedel vas bo nekdo, ki vam ni preveč podoben. Preveč načrtujete glede stvari, ki se vedno končajo drugače od predvidenega scenarija.

STRELEC
Zopet ste se negotovi znašli pod vplivom čustev, a tokrat vam ne bo žal. To vam bo le pomagalo, da se pomaknete iz cone ležernosti. Tako boste kasneje sproščeni, posebno glede romantičnih novosti, ki prihajajo proti koncu tedna. Nekdo vas bo pomiril, vendar morate tudi dajati vsaj toliko, kolikor zahtevate zase, le tako boste zadovoljni.

KOZOROG
Finančno si boste sredi tedna, ko luna pride v vaše znamenje končno opomogli, vendar bodite vseeno previdni pri večjih investicijah. V službi boste zelo uživali. Poslušajte notranji glas. Nekaj boste sijajno opravili in potem si lahko privoščite več oddiha. Morda ne boste sledili temu nasvetu, saj je pred vami nekaj pozitivnega in drugačnega.

VODNAR
Uredite v prvi polovici tedna, ko vas bo spodbujal vpliv lune v strelcu odnose s poslovnim partnerji. Previdno predvsem, če bi radi govorili o stvareh, ki jih v resnici ne poznate dovolj dobro. Glede zasebnih zadev pa se bo izkazalo, da je neko poznanstvo izredno pomembno. Neki dogodek bo konec tedna, ko luna pride v vaše znamenje prebudil vaša prijetna čustva.

RIBI
Zamudili boste najprimernejši trenutek za ukrepanje. Ker se bo to zgodilo izključno po vaši krivdi, se ne jezite na potrpežljivega partnerja ali sodelavca. Pri financah bo potekalo vse kot namazano, še posebej v sredo, ko luna pride v poslovnega kozoroga. Zaslužili boste celo več, kot ste pričakovali. Večeri bodo obarvani s športom in igro.