Astro

Horoskop za nedeljo, 15. oktobra

W.Y.
15. 10. 2017, 06.50
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Premislili se boste glede določene zadeve, a pazite, da nekaj ne bo trajalo v nedogled. Opustili boste neko dejavnost, za katero niste čutili prevelikega navdušenja.

BIK - Nikar se ne predajajte slabemu počutju, saj boste le tako zopet zapravili čudovite priložnosti, ki se vam približujejo v zadnjem obdobju in čakajo na realizacijo.

DVOJČKA - Želite si več počitka, a ne morete se sprostiti. Preveč vas mučijo srčne težave, ki se že predolgo vlečejo in vas obremenjujejo. Potrebno se bo soočiti z vsem skupaj.

RAK - V svojem stanovanju naredite čistko in pobrišite prah, da se ne boste zadušili. Dobro prezračite prostor, koristilo vam bo. Takoj boste boljše volje in bolj stabilni.

LEV - V ljubezni ste pripravljeni na nekaj novega. Ne govorite preveč o skritih željah ali vsaj izberite prave besede, ki se bodo dotaknile vašega sogovornika na pravi način.

DEVICA - Nekaj vam ne gre od rok tako, kot doslej. Imate v mislih nekaj drznega, a zadeva osebo, ki se še ni odločila. Dan boste preživeli bolj v samoti, ki vam bo ustrezala.

TEHTNICA - Odpravite se na pot, zadovoljni boste, in to bo očitno na vašem obrazu, ne morete se sprenevedati. Ljubezenske zvezde vam obljubljajo več optimizma.

ŠKORPIJON - V ljubezni ste nekje med prijateljstvom in drugačnimi, toplejšimi čustvi. Vaše srce se še ne more odločiti, zato nikar ne hitite. Raje se prepustite prijetnim vzgibom današnjega dne.

STRELEC - Tudi danes razmišljate predvsem o delu, čeprav je prost dan. Nikakor se ne morete ustaviti, imate občutek, da obveznostim ni in ni konca, kar vas jezi.

KOZOROG - Malo bolj se posvetite družinskim članom, ker že pogrešajo vašo razposajenost. Privoščite si piknik v naravi in ne pozabite povabiti stare prijatelje.

VODNAR - Nikakor ne morete iz začaranega ljubezenskega kroga, tisto, kar se vam ponuja, vam ne zadostuje. Počasi se pomaknite v svojo cono miru in udobja, ki ga pogrešate.

RIBI - Pazite, kako boste ocenili nedavne dogodke. Kljubujete dragi osebi, a le zato, ker ne vidite druge rešitve. Poskusite se približati boljšim priložnostim, ki čakajo na vas.