Napoved

Tedenski horoskop: za srečna naključja se bo potrebno boriti

W.Y.
8. 10. 2017, 16.45
Deli članek:

Mirno obdobje s Soncem v znamenju tehtnice se nadaljuje. Če še niste prišli do vseh zaključkov, povezanih z notranjim napredkom, boste lahko s tem dokončali v tednu pred vami.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

V torek preide Jupiter v znamenje škorpijona, zato stopate v bolj intenzivno obdobje, ko se bo za srečna naključja potrebno boriti. Pojavi se lahko tudi nekaj strahov, povezanih s finančnim področjem, ki pa ga trenutno varuje premišljen Merkur v znamenju tehtnice. Mars in Venera vas bosta skozi teden vodila premišljeno in analitično, zato se boste s težavo popolnoma sprostili. Konec tedna pa bo zaznamoval premik Venere v tehtnico, zato se boste vedno bolj usmerjali k prijaznim gestam in čustvenim izpovedim. V tem tednu boste najbolj zadovoljni ovni, raki, biki in vodnarji. Dvomi in zoprne situacije pa se lahko vrstijo pri ribah, strelcih in dvojčkih.

OVEN
Vaša dobrosrčnost in romantično razmerje z osebo, ki jo že poznate, vam bo v sredini tedna, ko bo luna stopila v raka pomagala premagati vaš visok ego. Zato se prepustite situaciji, kajti to vam prinaša srečno spremembo ali prirastek v vašo družino. Trdnost in finance vam nakazujejo pozitivno situacijo, ki vam bo zaradi svoje posebnosti še dolgo ostala v spominu.

BIK
V prvi polovici tedna boste zaradi vpliva lune v dvojčkih morda deležni strastne osebne ljubezenske afere, morda pa boste sami delali na ustvarjalnem projektu, ki vam prinaša dobre rezultate. Pazite, da boste mislili tisto, kar boste rekli in rekli tisto, kar boste mislili, kajti obstaja velika verjetnost, da bo prihajalo do nesporazumov, še posebej na poslovnem področju.

DVOJČKA
V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo delujete zelo energično. Imate idealno priložnost, da slišite pozitivne komentarje na vaše obnašanje ali celo na dejanja, kjer boste proti koncu tedna pustili velik pečat. Ugajala vam bo čustvena naklonjenost in pozornost, ki jo dobivate od simpatične osebe. Na področju dela vam bo največ sreče naklonjene v petek.

RAK
Naklonjenost z strani prijatelja prinaša v prvih dneh tedna, ko se bo luna nahajala v dvojčkih občutek sreče, presenetljive novice in sigurnost. S tem se ozdravlja vaš vzorec samouničevanja, ki ga lahko ozdravi samo ljubezen povezana z dejanji. V tem obdobju lahko vašemu življenjskemu poslanstvu in osebni rasti pomagajo študij in izobraževanje.

LEV
Podarjena vam bo nova priložnost, da se približate osebi, ki vam že nekaj časa ne da spati. Ozrite se okoli sebe, prisluhnite kaj vam sporoča in čim prej reagirajte. Skušajte se konec tedna, ko luna preide v vaše znamenje znebiti vzorca maščevalnosti, kajti oseba, ki vam je simpatična ni kriva za dejanja, ki so se vam zgodila v preteklosti. Finančno področje se bo počasi začelo izboljševati.

DEVICA
Vaše ljubezensko življenje je bilo zadnje čase zapleteno in določeni ljudje so podcenjevali vaš trud, vendar boste zdaj poplačani za vse svoje delo. Svet bo začel ceniti vaš enostaven stil, ki je za nasprotni spol izjemno privlačen. Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki se bo nahajala okoli vas proti koncu tedna.

TEHTNICA
Naučite se sprejeti ljudi takšne, kakšni so in ne iščite neprestano njihovih napak. Prikrita negativnost vam ni v pomoč niti podporo. Ljubosumnost vam lahko sredi tedna, ko bo luna v raku uniči veliko situacij, zato se poskusite, še posebej v četrtek, nekoliko brzdati v določenih situacijah, ki bodo izzvale vašo jezo. Vezani se boste v svojem odnosu počutili varno in sproščeno.

ŠKORPIJON
Nikar se ne naslanjate na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti, saj vas to ne pelje v srečo. Pomembno je, da sredi tedna povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja. V naletu strasti in dileme, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Ljubezen bo imela v soboto, ko bo luna v levu največjo moč, če ste boste dovolj iskreni.

STRELEC
Najbolj se boste v prvih dneh tedna z luno v dvojčkih posvetili partnerstvu in svoj lastni dnevni razpored postavili na stran za ta čas. Očitno bo v tem obdobju na prvem mestu partner in njegove želje. Tudi stimulativni in pestri trenutki bodo del tega tedna. Obstaja velika verjetnost, da boste deležni prijetnih in sladkih komplimentov s strani osebe nasprotnega spola. Kljub vsemu pa imejte razumna pričakovanja.

KOZOROG
Kljub svoji odločni naravi, ne bodite nestrpni, temveč počakajte, da se čustvene želje in potrebe udejanjijo. Če ste samski, bodo novi kontakti in poznanstva prinesli prijetno ljubezensko romanco, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Nekdo se za vas zelo zanima in na vas prenaša dobro razpoloženje. Pazite pa, da ne boste preveč zaletavi in morda celo naivni.

VODNAR
Romantika z dobrosrčno osebo, ki jo že poznate bo v prvih dneh tedna, ko boste zelo razigrani neizogibna. Izkoristite te jesenske dni za zabavo, zmenke in pozitivne misli, ki prihajajo v vaše življenje. Glede na to, da ste se pred kratkim odločili, da se postavite zase in si vzamete tisto, kar vam pripada, bo borba na čustvenem področju uspešna, zmaga pa seveda v vaših rokah.

RIBI
V vas se bo prebudila notranja zavest, zato je vaša sproščenost ta trenutek pod vprašajem. Upajte si tvegati, ne glede na negativne vzorce, povezane s preteklostjo. Novost na čustvenem področju, obisk v hiši, veselje, radost, sreča vas čakajo v soboto, ko bo luna v levu. Ne skrbite, saj vas za vogalom čakajo nove dogodivščine, ki vas bodo razveselile.