Astro

Horoskop za nedeljo, 8. oktobra

W.Y.
8. 10. 2017, 06.49
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Partnerjeva poteza bo prispevala k temu, da bosta končno zakopala bojno sekiro. Zdaj oba pazita, da je ne bosta spet hitro odkopala, saj bodo energije malce napete.

BIK - Vaše nemirno in eksplozivno počutje se bo danes stopnjevalo, zato se v določenih situacijah poskusite zadržati, če je le možno, da ne bo prišlo do kakšnega konflikta.

DVOJČKA - Začutili boste, da potrebujete spremembo. Nenačrtovano si boste morda celo privoščili oddih, med katerim boste temeljito premislili, kaj se vam najbolj splača.

RAK - Ne mislite toliko na skrbi, ki jih je tako in tako zmeraj preveč. Posvetite se kljub prostemu dnevu delovnim nalogam in nato seveda prijetnejšim zadevam, ki vas čakajo.

LEV - Srečanje z nekom, ki ga že dolgo niste videli bo zelo zabavno in zanimivo. Oba poskrbita, da se čim prej spet vidita. S partnerjem se bosta začela konkretno pogovarjati o prihodnosti.

DEVICA - Počakajte, da se vaše misli sestavijo v celoto, le tako se boste lahko v dneh pred vami prav in konkretno odločali o določenih pomembnih zadevah, ki vas spremljajo.

TEHTNICA - Zdaj je primeren trenutek, da se pogovorite o stvareh, ki vam že dolgo jemljejo spanec. Odkritja bodo presenetljiva, od vas bo pa odvisno, kako boste izkoristili položaj.

ŠKORPIJON - Od najnovejšega poznanstva pričakujete preveč. Če boste znižali svoja pričakovanja, obstaja večja možnost, da boste pozitivno presenečeni in zadovoljni.

STRELEC - Prijetne energije vas bodo ogrele in vam dajale pozitivno energijo. Veliko boste urejali dom in okolico. Piknik z družino vas bo še posebej razveselil.

KOZOROG - Sumničavo boste spremljali partnerjevo dogajanje in pri tem ne boste edini. Morebiti bi bilo bolje, če bi mu ponudili svojo pomoč in se z njim pogovorili.

VODNAR - Obetajo se vam prijetni trenutki v dvoje, pa tudi kakšna simpatična oseba, ki vas lahko pripravi do tega, da boste končno črtali svojo preteklost. Misli boste dali na pašo.

RIBI - Privoščili si boste veliko adrenalina in sproščenosti. Naredite tudi nekaj konkretnega za svojo dušo in telo, saj ste v zadnjem času ves čas utrujeni brez pravega razloga.