Napoved

Horoskop za nedeljo, 17. septembra

W.Y.
17. 9. 2017, 07.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

OVEN - Spremljajo vas misli, ki se jih do sedaj nikakor niste mogli znebiti. Umiri vas lahko iskren pogovor s prijateljem ali pa poslušanje dobre glasbe, s katero boste premagali napetost.

BIK - Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete vam lahko tokrat močno škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja v tem trenutku. Zaupajte sami sebi!

DVOJČKA - Naenkrat preveč govorite in premalo storite. Zmedlo vas bo neko ljubezensko sporočilo. Radi bi rešili vse naenkrat, kar je zagotovo nemogoče, zato počakajte na ugodni čas.

RAK - Potujte, ne zapirajte se vase in ne iščite težav tam kjer jih ni. Pogum se obrestuje in zato lahko zadenete dve muhi na en mah. Imeli boste zadnjo besedo, kar vam bo všeč!

LEV - Prijateljski odnosi vam prinašajo več zadovoljstva kot ljubezen, ki se v zadnjem času malce zapleta. Ni večjih težav, čas je, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo.

DEVICA - Vzemite si več časa za vse, kar ste načrtovali v preteklem obdobju in se podajte v nove zmage. Čas je primeren za pospravljanje in intenzivno delo na sebi.

TEHTNICA - Spreminjate odločitve in ideje, kar je povsem neznačilno za vas. Zato boste deležni pozornosti, pa tudi presenečenih pogledov. V ljubezni bodite malo bolj izvirni.

ŠKORPIJON - Nenehno se vrtite okoli enega in istega problema, zato ne pričakujte pozitivnih odzivov. Priznajte si, da nimate pravih zamisli, posebno na področju čustev.

STRELEC - Vaša samozavest je izginila neznano kam, kar je vidno na več področjih in vas v ozadju močno bremeni. Čas je, da se ponovno najdete in si postavite konkretne cilje.

KOZOROG - Tudi tisto, v kar do zdaj niste preveč verjeli, se lahko konča dobro. Pomembno bo le, da verjamete in se prepustite dogodkom. V pravem trenutku boste znali tudi pravilno odgovoriti.

VODNAR - Četudi se bo v vas porodila želja, da bi se partnerju maščevali, se zavedajte, da bi s tem naredili veliko napako. Pomirite jezo, ki vlada v vas in še enkrat presodite situacijo.

RIBI - Osredotočite se na dobra dejanja in to vam bo tudi povrnjeno. Nikar ne mislite samo nase in na svoja čustva kajti okoli vas je polno ljudi, ki potrebujejo kanček dobrote in ljubezni, ki jo vi z lahkoto podarite.