Napoved

Horoskop za nedeljo, 10. septembra

W.Y.
10. 9. 2017, 06.08
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Znašli se boste med tistimi, ki so znani po prodornosti in samozavesti. Vsekakor ostanite mirni in obzirni, saj boste le tako pravočasno izvedeli vse, kar vas zanima. V ljubezni vas spremljajo prijetne okoliščine.

BIK- Danes vas bo odlikovala diplomacija. Skozi odličen vpliv planetov se bodo zadeve postopoma reševale v smeri, ki bo pričakovana. Izjema bo le večer, ko bo štela prilagodljivost.

DVOJČKA- Želje se vam počasi izpolnjujejo, kljub temu da niste najbolj zadovoljni. Zato boste dokaj zagnani, tako v ljubezni kot glede prijateljstva, ki vam bo izredno zanimivo, saj ponuja možnost vznemirljivega srečanja.

RAK- V prijateljskih odnosih ohranite zdravo mero razuma, saj se bodo našli ljudje, ki bodo hoteli izkoristiti vašo iskrenost. Morda bo prav to izkušnja, ki vas bo usmerila v drugačne korake.

LEV- Ne boste se pritoževali, saj levi ravno ne jamrajo, vendar boste imeli občutek, da kljub vloženemu trudu korakate na mestu. Nekaj olajšanja in bežnih trenutkov strasti bo prinesel večer!

DEVICA- Pozornost bo potrebno usmeriti v družinske zadeve, pri čemer bo pomagala planetarna kombinacija. Prav lahko se zgodi, da bo tudi partner zahteval vso vašo pozornost, možni so prepiri in napetosti.

TEHTNICA- V igri bo nekaj ljubosumja in že sami dobro veste, kako se utegne zaplesti in pokvariti nekaj, za kar ste si prizadevali. Zato pazite, posebno zvečer, da ne bo nesoglasij.

ŠKORPIJON- Počasi se vam izpolnjuje nekaj, kar ste dolgo čakali. Partner vas bo prijetno presenetil in z veseljem boste sprejeli njegov predlog. Pazite, če se še vedno ne morete odločiti.

STRELEC- Pred vami je obetavno nadaljevanje nečesa, kar vam je že ogrelo srce. Če bi radi dosegli več tudi na ustvarjalnem področju, potem se ne poglobiti tudi v denarna sredstva.

KOZOROG- Do vratu boste danes zakopani v razmišljanje. Ne boste še sigurni, zato pa boste dobili jasno sporočilo, da ste na pravi poti, kar je dovolj, da se vam bo smejalo.

VODNAR- Glede praktičnih zadev najprej preverite podrobnosti, saj luna ne bo prizanašala. Na področju doma in družine boste danes deležni prijaznosti in prilagajanja.

RIBI- Blesteli boste v domačem okolju in naredili nekaj dobrega zase in za okolico. Kombinacija planetov vam namenja dinamiko v pogledu zdravja in zato morate uživati dovolj koristih snovi.