Mobilna verzija
08:05 17. oktober 2017

Horoskop: To so idealne ženske za razmerje!

D. B.
15 Posodobljeno: 12:45 / 13.8.2017

Znano je, da ljubosumnost povzroča nemir in zaplete v zvezi, zato so ta tri astrološka znamenja za razmerje najbolj zaželena.

horoskop ezoterika astrologija

Kaj je zapisano v zvezdah? Foto: Profimedia

Oven

Čeprav govorimo o ognjenem znamenju, ženske, rojene v astrološkem znamenju ovna, niso ljubosumne. Glavni razlog? Ljubosumnost je znak negotovosti, kar si same v življenju ne želijo biti.

Po drugi strani so same zelo aktivne in poleg obveznosti v službi obožujejo tudi druženje s prijateljimi, zato sploh nimajo časa biti ljubosumne.  

Strelec

Ženske, rojene v astrološkem znamenju strelca, so znane po svobodnem duhu in nebrzdani energiji. Rade imajo svobodo in jo omogočajo tudi svojemu partnerju. V razmerju se ne ukvarjajo z nepomembnimi stvarmi, namesto tega živijo za vsak trenutek.

Vodnar

Če si kdo želi svobode, je to zagotovo vodnar. Ženske, rojene v tem astrološkem znamenju, ne dopuščajo, da se jim sledi na vsakem njihovem koraku ter zaslišuje in izprašuje o vsakem in vsem. Enako tudi same tega ne počnejo. So neodvisne, osredotočene na svoje življenje ter ljubosumnost doživljajo kot nezrelo dejanje, ki je povsem nepotrebno.

Preberite tudi: Nina Gazibara na plaži osuplja v kopalkah. Kliknite tukaj!

Značke: horoskop , ezoterika

Vaš prispevek