Astrologija

S čisto malo znanja do idealnega partnerja

snč
9. 8. 2017, 20.45
Deli članek:

Idealen partner za posamezno nebesno znamenje je bil že večkrat izračunan, a ker so planeti in zvezde živi, se tudi tu zgodijo občasne spremembe.

profimedia
Čeprav nam nekdo še tako diši, ni rečeno, da je pravi za nas. Vesolje s postavitvijo zvezd in planetov kroji naša življenja in ljubezen.

Trenutna postavitev planetov na nebu kakšnih drastičnih obratov ne prinaša, različice od običajne pa so.

Kako si v teh časih izbrati partnerja, si preberite v današnjem prispevku. Vanj smo na kratko strnili najbolj v oči bodeče kombinacije. Seveda nismo pozabili dodati, od koga bi bilo najbolje kar takoj zbežati in kako čas, ki bi ga porabili za nekoga, s katerim je zveza že vnaprej obsojena na propad, porabiti za nekoga obetavnega. 

Oven

Idealen partner: ljudje v znamenju dvojčka so hitri, dinamični in prilagodljivi, zato so zveze z njimi med najboljšimi. 

Koga se je bolje izogibati: rak vas lahko pritegne, vendar se ga je bolje izogibati, saj nimata ničesar skupnega.

Bik

Idealen partner: čutni rak je za vas najbolj idealen partner, izvrstno se boste razumeli tudi z devicami. Vtis na vas lahko naredi tudi riba.

Koga se izogibati: med škorpijonom in vami obstaja neka skrivna vez, a ker se oba nagibata k prevladi v odnosu, vas bo neprekinjen boj izčrpal.

Dvojčka

Idealen partner: izmed vseh kombinacij je najboljša in najbolj pogosta tista z ovnom, veliko možnosti imajo tudi temperamentni levi ter očarljive in ljubeznive tehtnice.

Koga se izogibati: device vas sicer intelektualno privlačijo, toda spolno prav nič, zato se jih izogibajte. Prav tako sanjavih rib.

Rak

Idealen partner: bik je krepak, zaupljiv in polten partner, ki vam bo ponudil vse, kar pričakujete od druge strani. Erotični in dominantni škorpijon pa vas bo morda preveč obsedel.

Koga se izogibati: tehtnica ne zdrži brez partnerja in romantike, vendar je neodločna in omahljiva, zato nanjo nikar ne računajte. Kozorog vam nudi materialno varnost, pri čustvih pa boste z njim precej zadržani.

Lev

Idealen partner: za moškega leva je najbolj zaželena partnerica tehtnica. Njen brezkompromisni videz in stil ga pritegneta na prvi pogled. Močni in dominantni ovni in kozorogi pa bodo pravi izziv za levinje.

Koga se izogibati: zveza z vodnarjem bo burna, vendar kratka. Vi se nagibate k prevladi, on k svobodi, oba pa sta trmasta in neprilagodljiva, zato bo bolje, da ostaneta le prijatelja. Enako velja za čutne bike.

Devica

Idealen partner: ribe vas bodo močno privlačile, vendar se boste oddaljili zaradi različnih prioritet. Avgusta vas bodo planeti znova vrnili v njihovo naročje. Raki vas bodo osvojili, še preden se boste zavedli.

Koga se izogibati: intelektualno vas privlačijo dvojčki, vendar medtem ko vi analizirate, oni že izgubijo zanimanje. Ne pričakujte preveč od strelcev.

Tehtnica

Idealen partner: lev vam bo izpolnjeval želje in ob njem se boste počutili sanjsko, ampak nikar ne »flirtajte« pred njim. Strelci in vodnarji so tudi dobra izbira, ob njih boste imeli tudi več svobode.

Koga se izogibati: raki so, tako kot vi, odvisni od ljubezni, vendar je vam družabno življenje veliko bolje pomembno od družinskega, kar ga bo na koncu prizadelo. Zveza s škorpijonom bo burna in turbulentna.

Škorpijon

Idealen partner: z rakom se sicer izvrstno ujemata in dopolnjujeta, zato bo za vas najboljša izbira. Zelo kakovostno zvezo lahko ustvarite tudi s pripadniki kozoroga ter senzibilnimi in mističnimi ribami.

Koga se izogibati: s hedonističnim bikom se bosta odlično ujemala v seksu, a ker sta oba trmasta, se bo hitro vse spremenilo v boj.

Strelec

Idealen partner: navdušili vas bodo vodnarji. Ob njih se boste počutili posebno ugodno in svobodno. Z ovnom ali levom boste uživali v seksu, vendar vas bo omejevala njihova nagnjenost k prevladi.

Koga se izogibati: odlično boste sodelovali z racionalno devico, vendar ji dajte vedeti, da mora pričakovati kaj več, saj med vama ni seksualne napetosti. Enako velja za ribe.

Kozorog

Idealen partner: erotični škorpijon bo odkril vaš seksualni potencial in v vas prebudil ambicije. Tehtnicam se ne boste mogli upreti, usklajen odnos pa boste lahko uresničili tudi s pripadniki rib ali devic.

Koga se izogibati: rak vas bo osvojil s svojim videzom in senzualnostjo, ob pamet pa vas bo spravila njegova potreba po stalnem dokazovanju ljubezni in izražanju čustev.

Vodnar

Idealen partner: strelec vas bo prevzel, a vam bo pustil dovolj svobode. Ne boste imuni niti na šarm tehtnice, v vaš ožji izbor bo prišel tudi oven.

Koga se izogibati: rak vas bo privlačil s svojim videzom in senzibilnostjo, vendar boste težko prenašali tolikšno količino čustvenosti in posesivnosti.

Ribi

Idealen partner: rak bo vaš najbolj zaželen partner, osvojil vas bo, še preden se boste zavedli. Bik vam bo ponudil stabilnost, dober seks in materialno varnost.

Koga se izogibati: strelec je spremenljiv in nestabilen, prav tako kot vi, vendar je veliko močnejši od vas, zato vas bo tlačil in prevladoval. Z dvojčki se boste odlično ujeli, predvsem intelektualno.