Napoved

Horoskop za nedeljo, 13. avgusta

W.Y.
13. 8. 2017, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kakšen dan je pred vami?

OVEN - Nečesa nimate v rokah in pravzaprav ste že nekoliko jezni, morda tudi preveč trmasti, vztrajate tudi tam, kjer bi morali počakati na druge. Popazite na zdravje, preveč se izčrpate.

BIK - Utrujeni od celega tedna, si boste v današnjem dnevu privoščili nekaj počitka in sprostitve. Družba vam danes ne bo najbolj ugajala, zato se boste zapirali v svoj svet.

DVOJČKA - Imate veliko energije, vendar jo narobe usmerjate v stvari, ki niso preveč pomembne. Nekoga morate enostavno sprejeti takšnega, kot je. Vaše pritoževanje ne pomeni ničesar, lahko si celo nakopljete nekaj dodatnih težav.

RAK - Danes boste nadvse strastni in nasploh čutni, kar boste vezani z lahkoto izrazili. Samski pa boste iskali osebo, ki bi ji pokazali svoja čustva, vendar boste vedno znova razočarani.

LEV - Ne vračajte se v preteklost, tako bi le zapravljali dragoceni čas. Priporoča se vam nekaj več potrpežljivosti, čeprav se še vedno ne strinjate z vsemi partnerjevimi izjavami in izbirami.

DEVICA - Rahločutnost in občutljivost se bosta pojavljali ves dan, vendar vam bo uspelo, da se izstrgate iz njunih rok in se usmerite proti dobri volji in prijetnim občutkom.

TEHTNICA - Doma nimate dovolj časa, da se posvetite vsemu, kar bi radi. Ne nalagajte si dodatnih obveznosti. Prisluhnite dragi osebi in je ne prekinjajte. Ste izredno nestrpni, s tem ogrožate dragoceni mir.

ŠKORPIJON - Razmišljanje o preteklosti vam ne bo koristilo, le poslabšalo bo določene situacije in v vas vzbudilo nekaj slabo obrazloženih, čudnih dvomov.

STRELEC - Nedelja bo tokrat v znamenju obveznosti. Poiščite vse pomembne podatke, projekte in prebrskajte po nekdanjih nalogah. Na čustvenem področju bi se morali izogniti kakršnim koli prevelikim zahtevam.

KOZOROG - Kljub pesimističnim ljudem v vaši bližini, boste danes izbrali dovolj energije, da jih motivirate k pozitivnemu razmišljanju in smehu, ki bo nalezljiv.

VODNAR - Skoraj vse opravke, ki jih načrtujete boste prestavili, saj nujno potrebujete nekaj počitka, ali sprostitve, ki bo tokrat povezana z družino ali dobrimi prijatelji.

RIBI - Dan bo zanimiv in dinamičen. Znebite se določenih zadržkov, ker je napočil čas, da pokažete, kaj veljate. Posebno, če si želite kaj novega v ljubezni in se sprašujete, ali bi se zbližali z novim znancem.