Mobilna verzija
15:42 19. oktober 2017

Horoskop za soboto, 12. avgusta

W.Y.
1

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop

So vam zvezde naklonjene? Foto: arhiv svet24

OVEN - Ne bodite tako trmasti. Saj veste, da s silo ne morete doseči, kar si želite. Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni na to, zato se potrpežljivo pomikajte proti cilju.

BIK - Prijetno in romantično bo, morda celo bolj kot v preteklih dneh. Tokrat boste pokazali, da so vam všeč tisti, ki predlagajo kaj spontanega. Ne marate vedno enih in istih vzorcev, dogodkov in obrazov.

DVOJČKA - Samskim se ne obeta prav veliko ljubezenskih trenutkov. V večernih urah zna biti nekoliko bolj zanimivo, če le ne boste prehitro nasedli sladkim besedam, ki vam jih bo namenil nekdo, ki vam je všeč.

RAK - Obeta se vam izredno zanimiv dan, poln razno raznih dogodkov, ki bodo se bolj navdihnili vašo dušo in telo s pozitivno energijo. Veliko se boste smejali in dajali
nasvete.
LEV - Vezani se boste ves dan pripravljali na to, da bi s partnerjem začeli zelo pomemben pogovor. Zvečer vam bo končno prisluhnil in dosegla bosta točko razumevanja.

DEVICA - Vse se odvija hitro in to vam vsekakor koristi. Tokrat vsaj niste odvisni od drugih. Vse se bo vrtelo okoli denarja ali nekega pravnega vprašanja. V ljubezni ste se končno pripravljeni bolj potruditi.

TEHTNICA - Vzemite si več časa za bližnje. Pomagali vam bodo, ko bo vse potekalo povsem drugače od tistega, kar ste si vi zamislili. Popoldne se ukvarjajte s kakšno zahtevnejšo telesno dejavnostjo.

ŠKORPIJON - V kolikor partnerja nimate, boste spoznali neko novo osebo, na katero boste neprestano mislili. Naredite kakšen korak v tej smeri in se sprostite.

STRELEC - Pazite glede stroškov in se dogovorite, kdo bo kaj opravil. Ne bodite med
najbolj počasnimi, ker gre za nekaj, kar vas pri drugih najbolj moti. Pri rekreaciji in športu zaščitite ramena in kolena.

KOZOROG - Nekaj boste izvedeli izredno pozno, toda tudi to je bolje, kot da se nihče sploh ne bi zmenil za vas. Pri nekem sporu bi morali pokazati, da ste pametnejši, zato ponudite roko sprave.

VODNAR - Popoldanske ure bodo nekoliko bolj naporne, saj bodo v ospredju predvsem čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Boste pa zato vezani v prihodnjih dneh izredno dobro organizirani.

RIBI - Med vsemi klici in sporočili morda še ne bo tistega, ki ga tako težko pričakujete, tudi zato, ker sta se razšla v nekoliko čudnih okoliščinah. Ne odlašajte, ko se bo treba znova pogovoriti.

Značke: horoskop , astrolog , napoved

Vaš prispevek