Mobilna verzija
15:06 22. avgust 2017

Horoskop za petek, 11. avgusta

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

astrologija, astrološki, znaki, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN - Ob začetku dneva ste nekako brez energije in pravih idej. Imate dovolj poguma, vendar vseeno ne veste, kako naprej. Pazite tako pri delu kot v ljubezni. Niste preveč prepričani, kakšen bo odziv.

BIK - Nekdo ne bo na vaši strani le zato, ker vas še ne pozna najbolje. Znani ste predvsem po tem, da se znate upreti v najbolj nepričakovanem trenutku, ko se vsi drugi že sprostijo.

DVOJČKA - Ne pretiravajte, včasih pustite še drugim da izrazijo svoje mnenje. Ne pozabite, tudi vi se lahko od drugih kaj naučite. Partner bo na vaši strani, kar naenkrat bosta imela ogromno skupnih točk.

RAK - Vedite, da ljudje sodijo glede na svoj vrednostni sistem, vaš pa je popolnoma drugačen. Potrebujete spremembe, katere vas bodo stabilizirale in popeljale v boljše počutje.

LEV - Pazite pri sestavljanju pomembnih prošenj in podpisovanju dokumentov. Pozanimajte se glede svojih pravic. Le tako boste lahko mirno nadaljevali. Ukvarjajte se s športom, vaše telo potrebuje več naporov.

DEVICA - Ljudi, ki vas ne poznajo dobro je težko prepričati, da niste mislili resno. Zelo velikokrat rečete oziroma bolje rečeno butnete ven nekaj kar sploh ne mislite.

TEHTNICA - Na voljo imate dovolj raznolikih ponudb in veliko časa, ki bi ga lahko tokrat modro izkoristili. Dan bo obarvan s harmonijo in sproščenimi koraki.

ŠKORPIJON - Z osebo, ki vam je bila do nedavnega zelo blizu, si znate skočiti v lase. To vam lahko vzame ogromno energije, ki jo boste pa želeli vlagati v popolnoma druge zadeve.

STRELEC - Ne spuščajte se v posle o katerih še vedno dvomite. Karkoli bi se lahko izkazalo za napačno, se tokrat tudi bo! Zato sprejemajte dobro premišljene odločitve.

KOZOROG - Poglobite se v odnose na službenem in osebnem področju, saj so potrebne spremembe, če se boste želeli v teh krogih počutiti sproščeno in zadovoljno.

VODNAR - V današnjem dnevu ničesar ne jemljite osebno. Prišlo bo namreč do marsikaterega nesporazuma tako na zasebnem kot na poslovnem področju, ki vas utegne spraviti v slabo voljo.

RIBI - Nekomu boste končno pokazali, da ga pogrešate. Za seboj lahko pustita vse, kar je bilo negativno. Po srečanju boste kot prerojeni, posebno, če imata tudi nekaj skupnih delovnih načrtov.

Vaš prispevek