Mobilna verzija
15:07 22. avgust 2017

Horoskop za četrtek, 10. avgusta

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel ta dan? Foto: Profimedia

OVEN - Bodite pripravljeni, saj bo danes nastopil trenutek odločitve za nekaj, kar bo za vas v prihodnosti zelo pomembno. Nikar ne oklevajte, ampak se z zadevo čim prej soočite.

BIK - Ne prenaglite se z večjim nakupom. Če dobro pomislite niti ni tako ugoden, kot se vam zdi na prvi pogled. Raje poiščite ugodnejšo varianto, ki vas bo razvedrila.

DVOJČKA - Trenutno ste zelo zaposleni z delom in sicer z delom v vašem razmerju. Kar naprej se nekaj zapleta in vedno znova in znova popravljate probleme, ki so povezani s preteklostjo.

RAK - Za konec dneva se posvetite prijateljem, ki imajo za vas mnogo novic. Večine se boste razveselili, obstajajo pa tudi nekatere, ki vam bodo pognale kri po žilah.

LEV - Čeprav ste samozavestni in vas vzpodbuja energija ognja, se boste danes znašli pred situacijo, ki vam ne bo najbolj jasna. Izražena bo vaša občutljivost.

DEVICA - Nova priložnost vam bo pisana na kožo. Dobili boste tisto, kar potrebujete, tudi v ljubezni. Nekdo računa na vas. Imate redko priložnost, da ste povsem sami v središču pozornosti.

TEHTNICA - Precej nepredvidljivi boste, prepričani o svojem prav. Ne bo vas motilo niti to, da vam nekdo ne sledi. Tudi delovni odnosi so težavni, posebno, če se morate znajti med mnogimi nasprotujočimi si novicami.

ŠKORPIJON - Sreča, ki jo imate že nekaj časa, vas bo danes za nekaj trenutkov zapustila. Na dan bosta priplavala nezaupanje in ljubosumje, ki se ju poskusite znebiti.

STRELEC - Prijatelj se bo danes do vas obnašal nekoliko drugače, kot ponavadi, kar pa še ne pomeni, da ga lahko sodite, da se je spremenil na slabše. Prilagodite se!

KOZOROG - Na splošno vam bo šlo še posebej v sredini dneva delo odlično od rok. Lahko boste zaključili z nekim projektom, ki se je že dolgo vlekel, zaradi česar se vam bo odvalil kamen od srca.

VODNAR - Sporočila, ki jih boste dobili danes, se bodo navezovala na prijetne novice, ki bodo povezane z vašimi prijatelji in skupnim preživljanjem prostega časa ter zabavo.

RIBI - Določenim ljudem boste končno postavili meje, ter zadihali zrak svobode. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dober partner boste tudi za osamljene duše.

Vaš prispevek