Mobilna verzija
19:39 21. september 2017

Horoskop za ponedeljek, 17. julija

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel ta dan? Foto: Profimedia

OVEN - Strastno boste zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca.

BIK - Znali se boste postaviti zase in zahtevati kar vam pripada, saj bo močno povečana vaša samozavest. Popoldne prihaja več zanimivih, globokih pogovorov.

DVOJČKA - V današnjem dnevu bo oteženo sodelovanje, največje težave pa vam bo povzročala vaša drzna komunikacija. Pustite čustvom nekaj več svobode, ali pa se bolj potrudite.

RAK - Danes bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.

LEV - V vas se bo prebudil nemir in imeli boste nekaj težav z osredotočanjem in prilagajanjem. Razburjali se boste zaradi vsake malenkosti, primanjkovalo vam bo potrpežljivosti.

DEVICA - Energija današnjega dne bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse skupaj.

TEHTNICA - Ponudila se vam bo priložnost in končno boste izboljšali svoje prihodke, kar pomeni, da boste morali vložiti veliko svojega časa in energije. Pričakujete lahko tudi nezadovoljstvo.

ŠKORPIJON - Največ nejasnosti bo na zasebnem področju, kar vas bo obremenilo. Idealen čas za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma, kar ne bo enostavno.

STRELEC - Delovali boste v skladu s svojo naravo globokega in intenzivnega doživljanja, ter borbenosti za tisto, kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici.

KOZOROG - Nekaj bo napetosti v odnosu z nadrejenimi, vendar je vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti.

VODNAR - Osredotočeni boste na poslovne premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje, ampak boste mogli narediti korake, ki vas ne bodo ravno najbolj veselili.

RIBI - Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti se boste počutili zelo učinkoviti. Veliko borbene energije in praktične naravnanosti bo prinašalo dobre rezultate.

Vaš prispevek