Mobilna verzija
05:28 21. september 2017

Horoskop za soboto, 15. julija

W.Y.
1 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel ta dan? Foto: Profimedia

OVEN - Zelo obetavne bodo številne aktivnosti in stiki s partnerji. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli.

BIK - Danes je čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno bo počutje. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.

DVOJČKA - Tistim, ki ste v razmerju, se obeta romantičen čas, obarvan s številnimi ljubezenskimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu.

RAK - Dogodki zadnjih dni so izostrili vašo intuicijo in težko se boste neobremenjeno prepustili. Občutili boste negativizem v ljudeh, ki so vam drugače popolnoma naklonjeni.

LEV - Ne bodite preostri do svojih prijateljev, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti v vašemu obnašanju. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate z glavo skozi zid.

DEVICA - Samski se boste znašli z osebo, ki vam je že dalj časa simpatična. To je čudovita priložnost, da spoznate, kaj si želite. Vezani pa boste imeli nekaj težav s prilagodljivostjo.

TEHTNICA - Ljubezenska sreča bo namenjena najbolj pogumnim, zato se nikar ne držite v ozadju. Svoje občutke lahko izrazite skozi umetnost, kar vas bo sprostilo.

ŠKORPIJON - Koraki usode bodo bolj odločni in pogumni. Naklonjen vam bo prijatelj nasprotnega spola, ki vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne.

STRELEC - Imate odlično priložnost za dodatni zaslužek na področju, ki vam je popolnoma pisano na kožo. Srce se vam bo vnelo za osebo, ki za vas žal ni najbolj primerna.

KOZOROG - Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred realnostjo.

VODNAR - Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, izkoristite jo.

RIBI - Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo dosegli vrhunec, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v konflikt.

Vaš prispevek