Mobilna verzija
05:28 21. september 2017

Horoskop za petek, 14. julija

W.Y.
0 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop astrologija

Kaj vam napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN - Imate občutek, da na vas preveč vpliva nekdo, ki ga nikakor ne morete razumeti in sprejeti v svoje življenje. Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste nemirni.

BIK - Precej naporen dan je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo kradle vašo energijo. Pri delu bodite pozorni, da se na določene provokacije sodelavcev ne odzovete silovito.

DVOJČKA - Na poslovnem področju se ne morete več držati ob strani, saj je preveč vsega, kar bi želeli izpostaviti. Tekoče zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati.

RAK - Odločite se, prej kot bo prepozno. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani zadevi, namesto da bi zavihali rokave in se neobremenjeno z nasmeškom podali v akcijo.

LEV - Imate občutek, da morate pokazati še nekaj več, tisto, kar od vas ne pričakujejo. Lahko nadaljujete nekoliko bolj sproščeno. Pri pomembnih nalogah pa pokažite, da ne nameravate odnehati.

DEVICA - Polni energije in zagona boste planili v polno novih priložnosti in svežih dejanj. Zadržite se in ne poudarjajte kako zadovoljni ste, saj mogoče ne bodo razumeli vašega navdušenja.

TEHTNICA - Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo. Tokrat nimate več razlogov za oklevanje, zato se prenehajte izgovarjati in naredite korak.

ŠKORPIJON - Danes boste morali razmisliti o svojih dolgoročnih finančnih načrtih, ki počasi pronicajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, zavihajte rokave.

STRELEC - Držali se boste zastavljenega cilja, ki vas bo motiviral k napredku. Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini. Naklonjeni boste zanimivi osebi.

KOZOROG - Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato izrazite svoja čustva, da bo situacija bolj jasna. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo slabše.

VODNAR - Lahko se podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Ljubezen vas lahko preseneti, zato ne obupajte prehitro.

RIBI - V današnjem dnevu boste težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti posrkale vase s svojo zanimivo podobo. Če se želite temu izogniti, raje ostanite sami s sabo.

Vaš prispevek