Mobilna verzija
05:28 21. september 2017

Horoskop za četrtek, 13. julija

W.Y.
2 Posodobljeno: 10:03 / 09.8.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel ta dan? Foto: Profimedia

OVEN - Danes boste precej raztreseni in ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste precej nezadovoljni, saj se boste znašli v dilemi.

BIK - Pripravljeni boste pogledati na svoje življenje iz drugačnega zornega kota, kar vas bo napolnilo s svežino in radostjo. Zavedali se boste, da vam določeni ljudje lahko pomagajo.

DVOJČKA - Danes se bo izkazalo, da ste zelo prilagodljivi. V ljubezni boste dobili navdih, ki vas bo popeljal v zadovoljstvo in harmonijo. Zanimive prijateljske vezi vas bodo dopolnile.

RAK - Danes se bo pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas ljudje ne spoštujejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje cilje, saj je v zraku nemir.

LEV - Danes boste zelo družabni, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo tudi nasmejali. Občutek boste imeli, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose.

DEVICA - Poslovno ozračje bo danes napeto, saj se bližajo novosti. Opravite vse svoje obveznosti, tudi če boste morali narediti več, kot ste pričakovali na začetku.

TEHTNICA -V današnjem dnevu vam marsikaj ne bo jasno, saj se ne znajdete v okolici, ki bo vztrajno pritiskala na vas. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še nekaj časa.

ŠKORPIJON - Vaše ideje bodo več kot drzne, dejanja pa igriva. Počutili se boste polni zagona. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje, ki ju boste z veseljem delili.

STRELEC - Razmišljali boste o vlaganjih in načinih, s katerimi bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Naredili boste tudi konkretne korake, kar bo nekdo celo opazil in komentiral.

KOZOROG - Ne zapostavite pomembne naloge, ker vam bo vse skupaj veliko težje. Lotite se stvari, ki jih dobro poznate, saj vam bo to dvignilo vašo samozavest.

VODNAR - Umirili se boste, ko boste končali pomembno delovno ali študijsko nalogo. V ljubezni vam lahko tokrat pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi.

RIBI - Nekaj vas bo zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo bližnjega se boste lahko dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj realne priložnosti.

Vaš prispevek