Astro

Ko se pojavita, ju vsi opazijo: To so 4 najlepši pari horoskopa!

D. B.
18. 6. 2017, 11.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V množici ju vedno opazite, saj sta ustvarjena drug za drugega.

Bik in rak 

Nanju so ljudje pogosto zelo ljubosumni. Zavidajo jima njun idealen odnos. Glede na to, da sta oba zelo vdana, sta tudi v razmerju zelo nežna in pozorna. Tudi po daljšem obdobju sta zaljubljena enako kot na začetku.

Lev in lev 

To je nenavadna, a zagotovo popolna kombinacija. Samozavest in pogum leva bosta tista, ki bosta razmerju dajala stabilnost, in obe strani bosta zadovoljni. To posebej velja za trenutke, ko ena stran potrebuje tolažbo in oporo. Takrat lahko dosežeta vse, kar si želita, in ravno to naredi njuno razmerje tako posebno.

Vodnar in dvojčka

Čeprav sta oba individualista, se ta par psihološko izjemno ujema, kar jima ostali zavidajo. Njune telepatske povezanosti ne more razumeti nihče drug. Tudi odprtost, samostojnost in inteligenca ju povezujejo. Ta par živi življenje in se ne meni za mnenja ostalih.

Riba in škorpijon 

Riba in škorpijon sta vodni znamenji, oba sta izjemno čustvena in strastna. Njun odnos je poln spoštovanja in romantike, sta zelo povezana na razumski ravni. Polna sta razumevanja, in želite si vedeti vsako podrobnost o drugem. Ure in ure se lahko pogovarjata.