Napoved

Tedenski horoskop: Vse se bo sestavilo v celoto

W.Y.
18. 6. 2017, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Pred vami je čas, ki bo v ponedeljek in torek, ko bo še vladalo Sonce v znamenju dvojčkov, razigran in čutili boste dobre energije v odnosih. Poudarjeno bo vaše razmišljanje, povezano s financami in vašim imetjem.

Profimedia

V sredo Merkur in Sonce potujeta v znamenje raka, zato se pojavlja občutljivost, tudi razdražljivost v medsebojnih odnosih. Če morate na tem področju rešiti kakšno zadevo, je čas zelo ugoden, saj se bo vse skupaj, s pravim pristopom sestavilo v celoto, ki vas bo zadovoljevala.

Venera v biku vas vodi v igrivo in razigrano vzdušje, ki bo poskrbelo, da vam na področju ljubezni niti minuto ne bo dolgčas. Poudarjena  bo komunikacija, pisanje, kratka potovanja, druženje in učenje novih stvari. Bikom, dvojčkom in vodnarjem lahko teden prinese osebne omejitve, družinske vzorce in podobno, katere lahko tudi predelate in razrešite. Odlično pa se boste počutili levi, ribe in device.

OVEN

V torek in sredo zaradi lune v biku ne boste preveč navdušeni nad le eno samo možnostjo. Želite si, da bi preizkusili kaj novega in nenavadnega. Pazite, da pri tem ne bi preveč poudarili vseh ostalih. Pričakujte konec tedna nekaj napetosti, posebno s tistimi, ki so drugačni od vas. Še posebej v zasebnih odnosih, ki bodo tokrat malce konfliktni in nejasni, kar vas bo razjezilo.

BIK

Slišali boste nekaj o možnosti, ki vam je izredno privlačna, vendar zahteva veliko truda in nekaj več stroškov. Želeli boste poiskati ustrezno rešitev, kar pa bo trenutno izredno težko. Proti koncu tedna boste kljub nežni luni v raku zopet polni energije in zagona. Obeta se vam veliko ljubezenskih novosti, ki vas bodo razveselile. Imate čas, da opravite vse, kar ste si zastavili.

DVOJČKA

Veliko bo opravkov, vendar boste v vse, kar boste počeli vlagali veliko kreativnosti in harmonije. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni, vendar bodo zahtevali od vas, da se prilagodite. Poslovno področje vam konec tedna ne bo povzročalo težav, vendar ostane še nekaj podrobnosti, ki jih lahko opravite drugače, kot ste nameravali. Na zmenku bo z luno v raku več kot prijetno.

RAK

Prva polovica tedna vam prinaša olajšanje. Vsem oviram boste kos, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali na eni točki, ne da bi poskrbeli zase. Odnos s prijateljem vam veliko pomeni, čeprav bo zato nekoliko trpelo poslovno področje. Ugotavljate, da do nekoga niste ravnodušni, čeprav ste se trudili in začasno umaknili.

LEV

V prvih dneh tedna boste z luno v biku poskušali obrniti pozornost svoje okolice v smer, ki vam najbolj odgovarja. Spremenite svojo taktiko in posvetite več pozornosti urejenemu načinu življenja. Pri poslovnih zadevah boste delovali nedostopno, prav tako ne boste dovolili nasprotovanja svojim zahtevam. Zaradi svojega vedenja boste prejeli nekaj kritik.

DEVICA

Ugotavljate, da se ukvarjate z istimi ali vsaj s podobnimi stvarmi kot v preteklosti. Potrudite se, da bo zadeva počasi napredovala. Pokažite vsaj kanček več poguma in bodite bolj sigurni vase. Najprej vas bo nekoliko motilo, ker se morate osredotočiti le na eno zadevo, nato boste vse skupaj znali sprejeti na takšen način, da se vam obetajo dobri rezultati.

TEHTNICA

Z nekaterimi znanci ne najdete skupnega jezika. Vse skupaj bo v sredo s Soncem in Merkurjem v raku najbolj izrazito v domačih odnosih, posebno če še sodelujete z nekom izmed svojih bližnjih. Vztrajno boste zagovarjali svoje cilje in imeli boste določene zahteve, od katerih ne boste hitro odstopili. Na koncu bo vse odvisno od dobre pripravljenosti in uspešnega delovanja.

ŠKORPIJON

Nekaj manj strahu boste čutili pred stvarmi, glede katerih ste že nekako pripravljeni. Lahko pričakujete dobre novice, posebno glede finančnega stanja. Nekdo vam pošilja dvoumna sporočila, v vajino razmerje se je zopet naselilo ljubosumje, kar vam ne bo všeč. Prerekanje zagotovo ne vodi nikamor, zato se umirite in počakajte na ugodnejši čas.

STRELEC

Nadzirajte svojo zavist, v nasprotnem primeru boste nekoga s tem pripravili do izbruha ali neprijetnega odziva, ki bo na plano prinesel tudi skrivnosti, kar ne bo dobro za vas. Zopet se bo konec tedna z luno v vodnem znamenju zapletlo, še posebej pri reševanju starih sporov in ob pripravah na težjo delovno nalogo, ki bo od vas zahtevala tudi več prilagodljivosti.

KOZOROG

Čaka vas učinkovit in intenziven teden, saj boste nekoliko močneje čutili tok, kam je treba iti in kaj je treba čim prej narediti, da se boste kmalu boljše počutili. Zanesite se na strokovno mnenje in nasvet osebe, ki ji zaupate in za katero veste, da vas ne bi nikoli izdala. V pričakovanju določenega odgovora ali odločitve bodite bolj potrpežljivi.

VODNAR

Postajate vedno bolj trmasti, saj pomembne odločitve preprosto nočete prepustiti nikomur. V ljubezenskem odnosu se držite istega, namesto da bi poskusili kaj novega. Intenzivno boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose. Toda ne bo šlo brez truda in potrpežljivosti.

RIBI

Nikakor ne morete uskladiti s počasnejšimi od vas, saj vas vznemirjajo. Neradi ugibate, kaj se dogaja, zato boste sredi tedna zahtevali jasne odgovore, ki vas bodo pripeljali do jasne slike. Čakali boste na nekoga, ki je obljubil sodelovanje, čeprav bi lahko vse skupaj načeloma opravili sami. Ostanite na trdnih tleh in potrudite se po najboljših močeh.